Reklama

Reklama

Evil Things

všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Výlet do lesní chaty se zdá být pro skupinu přátel vhodným zpestřením oslavy narozenin jednoho z nich. Dobrou náladu si nenechají zkazit ani nepříjemným setkáním s tajemným autem, které je, jak se zdá, pronásleduje na každém kroku. Netuší, že v rozlehlých lesích nejsou sami a někdo, nebo něco se pořád dívá. Bujaré radovánky jsou přerušeny, když se začnou dít "zlé věci" a pomoc je uprostřed zasněžené divočiny v nedohlednu. (SICK_BREED)

(více)

Recenze (6)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná, amatérska, uvrieskaná hovadina, prekrásny príklad odpadového found footage (a práve kvôli takýmto zbytočnostiam mi už tento subžáner pekne žerie nervy). Ešte že som nedal odpad Atrocious alebo The Tunnel, pretože to by som nebol férový: Tento snímok im totiž nesiaha ani po členky a horšie hodnotenie ako odpad tu žiaľ nie je. No, k veci. V tom filme nebolo nič. Nič sa nedialo, nič sa nestalo, nič nezaujalo. Je tu skupinka mladých, ktorí sa vyberú na narodeninovú oslavu, všetko si pekne nakrúcajú na kameru, akurát, že ich sleduje niekto "neznámy". Takže keď v lese praskne konár, všetci bežia ako o život, keď niekto zabúcha na dvere, všetci hysterčia, a keď im niekto nechá pred domom záhadnú videokazetu, všetci sa idú zblázniť. To je toho. Nech s tým idú do prdele. ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Evil Things je hodně amatérským počinem od začátku až do příšerného konce, který celou nepromyšlenost tohoto filmu podtrhuje. Většinu času jsem se díval na ne-atmosférické a z větší části zbytečné scény, které mi nepřinesli vůbec nic a už vůbec ne mrazivě tajemnou atmosféru kterou jako velký fanoušek found-footage žánru vyžaduji. Prázdné, nebo spíše úplně absentující konečné rozuzlení jenom potvrdilo pocit špatně využitých 94 minut mého života. Jedna hvězdička za snahu a za skutečnost že tento paskvil nevyšel z továren Asylum pro které si hodnocení *odpad* schovávám. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

ano, má to pár klasických nešvaru, jako slabší herectví, "paranormal noise" ve scénách děsu, uřvanost, atd atd, ale nechápu extrémně slabé hodnocení. Found footage je velmi specifický žánr, nesednoucí každému. tento snímek nedosahuje kvalit některých jemu podobných, leč stojí za shlédnutí ( jelikož nepadá na level některých, např. asijských snímku.) proto tedy mé, na místní poměry vysoké hodnocení:) pokud dáte odpad, co budete dělat s zombie diaries 2 world of the dead?? ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

banda idiotu ktery pronasleduje kdosi v aute a cely straseni spociva ve dvouch zachrochtani. Nastesti je tu spousta lepsich FF snimku. Jedna hvezda za jednu peknou herecku. ()

Reklama

Reklama