Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacho a Mauricio jsou věční rivalové v tom, kdo je lepší. Rozhodnou se proto, že s tím jednou provždy skoncují. Vydají se najít a ulovit medvěda, který údajně zabil lovce v nedalekých lesích. Netuší, že historky o tomto kraji jsou pravdivé a místo zvané "Filo de Caballo" bude jejich poslední hrou. (Rodriguez)

Recenze (10)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mexický sračkomix slasheru a akčního filmu. Dva věčně soupeřící týpci se vsadí a včetně přátel vyrazí do lesů ulovit domnělého medvěda, který prý nedávno zmasakroval pár lidí. Jenže nebyl to medvěd, ale psychouš američan, který si v bílé masce a s blond parukou rád hraje na vojáka (s tím že každý je nepřítel). HELL's TRAP obsahuje pravou 80's demenci, lehce modifikovanou verzi Freddyho rukavice a vraha, co se neváhá chopit samopalu nebo slzáku. Boha jeho. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale ano, klasický osmdesátkový (v titulcích je rok 1989) lesní vyvražďovák. Kdo má tenhle typ filmů rád (včetně hudby, jakou mají především italské horory té doby), přijde si na své. Parta mladých, z nichž dva neustále v něčem soutěží, se vydá do lesů, kde údajně vraždí medvěd. Podle jiných povídaček to je ale veterán z Vietnamu, který zmagořel. Naši přátelé brzy poznají, jak dlouhé má medvěd drápy. Samozřejmě se využívá rozličných klišé, z nichž: rozdělme se - je asi nejčastější. Jen trochu mi vadil samopal s nekonečným zásobníkem, který si asi tvůrci spletli s kulometem, co má dvoumetrový nábojový pás. Kdo ze samopalu někdy střílel, ví, jak rychle se dá zásobník vyprázdnit. Ale tohle stejně není důležité. Důležité je, jestli někdo vůbec přežije... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Pro ty, kteří ujíždí na osmdesátkových slasherech a akčních filmech, bude Trampa Infernal určitě docela příjemné překvapení... Kašlat na to, že příběh je docela stupidní (určitě, když půjdu lovit medvěda, vezmu si s sebou svou přítelkyni) a postavy se chovají jako naprostí idioti (ano, jdu po zabijákovi, tak vezmu všechny chlapy s puškama a na osamocené cestě nechám samotnou holku v autě)... Na druhou stranu má tenhle kus kouzelnou osmdesátkovou atmosféru (na kterou nedám dopustit), neurážející hudbu, sympatického šílence v masce (škoda, že toho nepředvedl s lukem víc) a Pedra Fernándeze, na kterého už si začínám pořádně zvykat... Jak už jsem řekl, pokud máte rádi osmdesátky, směle do toho a pokud ne, za pokus přece nic nedáte.... ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha dementních trashových slasheru, kterých se v plodných 80. letech točily kopy. Do žánru nepřináší nic nového (akční vložku tedy rozhodně nepočítám) pouze tuny viděného. Logika na bodě mrazu, slabé gore a primitvní scénář se kloubí s osmdesátkovou atmosférou levných VHS. Ještě že to nemá pokračování...Hail to the Halloween and Friday the 13th! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Miestami úsmevná mexická vyvražďovačka, ktorá neurazí, no ani obzvlášť nenadchne. V titulnej roli sa tu objavuje kudrnatý Pedro Fernández, známy z Vacaciones de terror 1,2, ktorý tentokrát čelí šialenému magorovi, vedúcemu v horách svoju súkromnú vojnu proti celému ľudskému pokoleniu. Ten zabijak, resp. jeho maska s mrazivým kamenným výrazom majú čosi do seba a "nenápadné" privlastnenie si trademarku, typického pre jedného z najslávnejších slasherových záporákov všetkých čias ma viac-menej pobavilo, škoda len, že si to chlapci nedali viac na férovku a záver sa zvrtol v tuctovú akčnú prestrelku, no ale budiž... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ťažkotonážne béčko. Ocenia hlavne priaznivci survival hororu, milovníci zlých filmov a nostalgici. Shit happens. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý mix lesného slasheru a 80´s akčného filmu so stále vítanou VHS atmosférou. Killer má parádnu masku a rukavicu, strieľanie v závere mi nevadilo, prostredie preslneného lesa je super. Solídne zahrané, vymyslené, natočené, s kopou perfektnej 80´s atmosféry. A ten cover...pecka! ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Trošku naivní mexický horůrek nebo spíš thriller o jednom amíkovi, kterému se všechno v hlavě pomíchalo a ten kdo vkročí do jeho lesíka je zapřísáhlý nepřítel. Už si kopeš hrob? 35% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zajímavou sondou do mexické akční kuchyně pozdních osmdesátých let, takže se tady kopíruje, co se dá. :-) Kupříkladu samotný zabiják kombinuje hned tři slavné postavy – Ramba, Michaela Myerse a Freddyho Kruegera. Tahle poněkud trhlá kombinace ale překvapivě funguje, teda alespoň v tom smyslu, že dává záporákovi osobitý charakter. Co se samotného filmu týče – no je to bída, co si budeme namlouvat. Herci strašně přehrávají, postavy se chovají jako totální vymaštěnci a logika nám taky někde zaspala. Ale vzhledem k zemi původu (při vší úctě) a roku vzniku filmu to mohlo dopadnout ještě daleko hůř. Film má totiž docela svižné tempo, rozumně krátkou stopáž a vyhraněnou pointu, i když nijak překvapivou. Přesto to za víc než za dvě hvězdy nebude. ()

Reklama

Reklama