Reklama

Reklama

Kill Bean

  • Česko Zabiják Bean (více)
Animovaný / Akční / Krimi / Mysteriózní
USA, 2009, 85 min

Režie:

Jeff Lew

Scénář:

Jeff Lew

Kamera:

Jeff Lew

Hudba:

Jeff Lew

Hrají:

Jeff Lew

Jdou mu po krku... ale on všechny sejme! Největší drsňák ve městě! Kill Bean je nájemný vrah, který opravdu nemá rád, když ho někdo ruší. Jedné noci jej tedy velice nemile překvapí hlučná mafiánská party. Jeho žádost o trochu klidu se nesetká s úspěchem, a tak musí ke slovu přijít zbraně! Místní boss Cappuccino začne zbrojit na odvetu, Kill Bean ale nedá svou kůži lacino! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Fazole, jejichž hlava vypadá jako zadek? Proč ne, i když celkovým zjevem tyhle (ne)fazole vypadají spíše jako ryby ze seriálu o Spongebobovi - akorát jim chybí ploutve. Nicméně nepochopil jsem umělecký záměr autora, proč do této průměrně animované, průměrně napsané a průměrně sestříhané kriminálky dal do hlavních postav zrovna fazole. Proč ne hrášek? Anebo čočku? Co třeba sojové boby? Anebo to klidně mohly zahrát i lískové oříšky! Což by ostatně asi byla nejlepší volba, protože víme, jaké tělesné projevy vyvolávají luštěniny... P.S. Dobrá hudba! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Jasně, je potřeba dětem cpát do hlavy zabíjení od malička. Lidi se přece kvůli ničemu jinýmu nerodí - jen zabíjet a zabíjet a hlavně to děti učit od školky. Když v Sýrii muslimský děti zabíjejí zajatce, to si všichni dávaj ruce před oči a vykřikujou o zvěrstvech a nelidskosti. Ale stačí vraha převlíknout za fazoli a je to v pohodě? S takovejma animákama ať jdou (nejen) v Americe do prdele !!!!! ()

Reklama

Tongo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně divný a hrozný zároveň . Zaprvé nechápu proč jsem tenhle film našel v kategorii děti protože ve filmu jsou sprostá slova a samozřejmě spoustu bojování a střílení . Další věc je ta že animace je na bodu mrazu a některé scény jsou absolutně zdlouhavé a nudné , dokonce i některé ve kterých se bojuje .Příběh chvilkami ale opravdu chvilkami újde (to stejné s hudbou ) ale to je snad to jediné dobré co v tomhle filmu je  . Celkově chci prostě říct že je to kravina , ano chápu že si z toho tvůrce  prostě dělá srandu ale tohle by fakt nemělo být v televizi. možná tak na YouTube, a už vůbec by to nemělo být pro děti ! Za mě je to 1 hvězda ale asi tak za snahu . ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Už během první čtvrthodinky jsem byla extrémně znuděná a film jsem vypla. Po pár dnech jsem zkoukla dalších cca dvacet minut a pořád velká bída. Nakonec, konkrétně dnes, jsem to ale dokoukala a jen díky podařenému konci ( posledních asi 20 minut) dávám hodně slabé dvě hvězdy, každopádně všechno před tím byl jen balast a ukecaná animovaná nuda, kde byly fazole sympatické asi jako v týden otevřené plechovce. Až na fazoli z Asie, to byl docela sympaťák, ačkoli se také objevil až ve zmíněném konci. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mna tento animak dost pobavil, aj ked animacia nehyri skvelou grafikou, ale to vobec nevadi, pretoze film je prespikovany mnohopocetnymi akciami, kde sa vystrielalo obrovske kvantum nabojov. V animaku sa vystriedalo velke mnozstvo zbrani a to od pistoli az po bazuku:) Sem tam sa aj dostavilo na kontaktne boje, ktore boli okorenene takym spomalenym modom podobajucim sa na Matrix:) Aj v strelbe ho pouzili, kde to fajn zapasovalo. Odteraz sa budem bat jest fazule, co ked medzi nimi bude Zabijak Bean?:))))))))))) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • V dabingu sa dočkáme nepresného prekladu, kde sú postavy označené ako fazule (beans). V skutočnosti sa jedná o kávové zrnká (coffee beans). Táto chyba v preklade diváka pripraví o niektoré narážky vo filme, napríklad meno záporáka Cappuccino. (ČSFD)
  • Jeff Lew snímek natočil na vlastní náklady. (Terva)
  • Keď sa Killer Bean zobudí kvôli hluku policajtov a mieri z okna, používa pušku typu AR-15. (ČSFD)

Reklama

Reklama