Reklama

Reklama

Recenze (21)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tenhle low budget exploitation už v prvních minutách dokazuje, že hlavní hrdinka bude vážně sick. Ta za účelem přehnané starostlivosti a neustálé ochrany svého mladšího bratra neváhá volit ty nejodpornější taktiky. A že půjde přes spoustu mrtvol, musí být ihned všem jasné. Různého násilí je opravdu hodně, obzvláště ke konci je tu hned několik brutálních explicitních záběrů, z kterých až nepříjemně mrazí. Zdejší závěrečná jatka ve stodole budou pro oboje pohlaví asi těžce stravitelná. Doporučení se tak stahuje pouze na okrajové publikum, i když natočené je to poměrně kvalitně. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Taková SLEČNA DRSŇÁK pro dospělé aneb takhle to dopadá když si nemocný jedinec nevezme prášky na hlavičku. Holčině v palici opravdu cvaklo solidně a pro okolí se to ukáže jako docela špatná novinka. Naše milá Izzy tak ve chvilkách deprese čůrá jeptiškám na hlavu, láme vaz dětem, řeže penis nebo klátí holku originálně vyrobeným připínákem. Zní to skvěle že jo? Jenže je to kolosální nuda. K tomu všemu mi byla Izzy opravdu neuvěřitelným způsobem nesympatická a celý film jsem doufal že na ní třeba spadne piano nebo tak něco. Příběh je k uzoufání nudnej, herci nejsou o moc lepší a i když film se násilí opravdu nebojí tak o nějakém napětí nemůže být řeč. Film co se snaží znechutit za každou cenu mě maximálně tak otrávil a chápu Izzyna brášku jak to na konci bravurně vyřešil. Taky se na to už nemohl koukat. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

S čistým svedomím môžem dosvedčiť, že tá "girl" bola naozaj "sick". A možno som sick aj ja, keď sa mi to páčilo. Zvrátenosťou mi to normálne pripomínalo Srpski Film. Fatálne vyšinutá holka, ktorá považuje svojho staršieho brata za svojho muža a svojho mladšieho brata za svojho syna bez milosti "znásilňuje" a vraždí každého, kto jej príde pod ruku, ženy, mužov, dokonca aj deti. SPOILER: Scénka, v ktorej odreže mužovi penis, napichne ho na klinec a znásilní ním ženu, bola už aj na mňa dosť veľké sústo. Ale tak to má byť :) ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Celej film je hodně bizarní, tichej, klidnej, komorní příběh o jedné mladé vyšinuté Isabele která chce být strážkyní svého malého brášky. Na konci se to zvrhne v docela dost šokující jatka, to jsem čučel. Závěr je fakt humus, nic pro slabé nátury. Nízkorozpočtové zpracování je spíše kladem než záporem protože výborně napomáhá komorní atmosféře filmu. Povedlo se i hrobové ticho ložnic, obývacích pokojů (včetně scény rozbalování vánočních dárků) a venkovních tichých luk, pastvin a opuštěných silnic. Plus naprosto úžasný výkon Leslie Andrews, která si zahrála Izzy, tu si snad přihodím do TOPky či co :-). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V rámci amatérských exploitationů je Sick Girl solidní kousek zasluhující nadprůměrné hodnocení (herecká představitelka hlavní postavy však hraje po hříchu špatně), nicméně několik scén už překračuje hranice toho, co chci, popřípadě jsem ochoten ve filmech sledovat (dokonce i v tomto subžánru). Skutečně jen pro skalní fanoušky... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama