Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka neznámých lidí je pozvána na hrad pod záminkou možného dědictví. Naši návštěvníci ovšem netuší, co je na hradu čeká... (PetriK12)

Recenze (7)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Točit v dnešní době "jakože" starej universaláckej horor je imho asi tak chytrý rozhodnutí, jako znovu uvést na trh starý modely škodovek a žigulíků. Nepochybuju, že snaha tvůrců byla upřímná, ale House of the Wolf Man je prostě zbytečnost. Objeví se sice Drácula, Frankenstein i Wolf Man, ale že by to pro mne byl nějakej velkej důvod k radosti... Proč by měl být? Pro někoho to ale určitě bude minimálně příjemná příležitost zavzpomínat na staré časy, nekoukatelný ten film není. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...nevyślo to a nie som sklamaná. Snímku som totiž neverila od 1. okamžiku , keď som zistila ,že jestvuje. Tú Hammer atmosféru neprenesie na obrazovku niekto , kto má za sebou , len 1 spomenuteľný film " SICK GIRL ". Snaha tu iste bola ,ale márna.Interiér vyhovujúci , ale exteriér ( analýza podivnej stopy ) , tak tam som sa zosypala ( smiechom ). Figúrky pôsobili niektoré silene vtipne , niektoré menej. Frankyho ,ale musím podržať ( slušný FX ) a súboj s Wolfom ma pobavil ( žiaľ len posledná 10 minútovka ). Myslím , že tieto klasiky by mali ostať v krypte a tú otvoriť , len ak budem xcieť vidieť kvalitu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nó tak tady ani nevím kde začít. Tak třeba tady. Myslím si, že v roce 2009 natočit horor kterej by měl vypadat jako starý horory který produkovalo starý studio Universal popřípadě natočit film kterej by těmto hororům měl skládat poctu a čest nebyl vůbec špatnej nápad. A já si toho velice cením. To, že to nedopadlo úplně 100% nejlíp jak mohlo je věc jiná. Od režiséra a scénáristy v jedný osobě Ebena McGarra jsem sice viděl jeho předchozí počin Sick Girl(2007) kterej jsem i ohodnotil 5ti hvězdami ale nutno říct(a brát ohled), že šlo o amatérskou a nízkorozpočtovou záležitost. takže u House of the Wolf Man vidím jasnej posun vpřed. Samozřejmě kdyby tenhle nápad natočit horor ve starým stylu napadl nějakýho zkušenějšího scénáristu/režiséra mohlo to dopadnout ještě líp. Já si ale nestěžuju a jsem spokojenej i s tímto. Určitým plusem je i obsazení Rona Chaneyho což je pravnuk legendy Lona Chaneyho z toho vyplývá že jeho dědou byl Lon Chaney Jr.. Chápu, že většině dnešních rozmlsaných diváků film nesedne, protože z větší části je to hodně ukecanej film(konverzačka). Mně to třeba vůbec nevadilo. Celkově si myslím, že se filmu podařilo to o co filmu jistě šlo a to zachytit atmosféru Universal filmů. Ať už i díky interiérům a za okny pěkně zuří bouře. Ani celkový obsazení nebylo z nejhorších ikdyž tady by se dalo zapracovat. A to nejlepší přijde nakonec. Kdo si počká ten se dočká. Souboj Wolf Mana s Frankensteinem(respektive s jeho monstrem) je povedenej. Zábavnej. Objeví se i Drákula. Pochválit se samozřejmě musí i masky, který vypadají dobově. Jak už jsem psal tohle asi moc lidí neocení ale já prostě musím. Cením si nápadu, snahy a vlastně i to provedení nebylo špatný. Klidně lehce nadhodnotím a ty 4hvězdy udělím. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jo tohle bylo obrovský zklamání. Sice dávám 3* ale jsou to hodně slabé. A to hlavně díky tomu jak se ten film chová, jistě chtěly dát poctu hercům a filmům ze staré školy, ale proč do filmu cpaly tolik humoru? A proč tam cpaly tak moc debilních postav? Každá postava mi přišla silně nesympatická a neuvěřitelně blbá, a to hlavně ten "geek" ten byl silně trapnej. A ten namachrovanec byl ubohej. Jsou tu ale dvě pozitiva, a to monstra který vypadaj slušně(nicméně bohužel na ně člověk musí čekat do konce)a k plusu musím připočíst i to že tvůrci se jakž takž snažily udržet atmosféru, a i hudba tí pádem byla solidně dobová. A i herečka hrající tu čarodějnici či co to bylo byla solidní a celkem i strašidelná. Ale jak jsem řekl, čekal jsem něco víc než jen průměr. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Ve 40. letech dostali svůj House jak Drákula tak i Frankenstein a po více než šedesáti letech se domečku dočkal konečně i Wolf Man. Pocta starejm Universal hororům určitě svůj smysl má. Film v sobě určitý potenciál měl - dobré kulisy, kostýmy, ucházející masky, povedené odkazy na staré filmy, docela dobrou atmosféru a také zábavný konec. Bohužel se z toho nepovedlo dostat maximum. Více než hodina byla poměrně nudná konverzačka většinou o hovně, sem tam se objevila nějaká dobrá hláška, ale jinak nic, což mě hodně mrzelo. Herci byli sice docela toporní, ale rozhodně mě nijak neiritovali a díky Cheryl Rhodes, modelce z Playboy, která lehce připomínala Vampyru, bylo i na co se koukat :-) Také mě velice mrzelo, že monstra nebyla využita víc, neboť třeba Drákula byl skutečně libovej (a jeho podobnost s Belou Lugosim značná. Souboj Vlkodlaka a Frankensteinova monstra také stál za to. Určitou legitimitu natočit film ve starém universalovském duchu tvůrcům dodal Ron Chaney, vnuk Lona Chaneyho mladšího, původního Vlčího muže a pravnuk mistra Lona Chaneyho seniora. A právě po něm zdědil určitý charismatický zlý pohled, který, přestože to není žádný herec, mu dodal docela zábavné charisma. Zkrátka je to takové ujeté béčkové guilty pleasure pro skalní fanoušky starých hororů. Diváka, který těmto filmům vyloženě nepropadl, rozhodně oslovit nemůže. ()

grafvonlugos 

všechny recenze uživatele

Dokonalá pocta mým oblíbeným starým hororům a jejich slavným monstrům. Chlápek, co hrál Drákulu jako kdyby z oka vypadl Lugosimu, co více si přát. ()

Reklama

Reklama