Reklama

Reklama

(Bez názvu)

  • USA (Untitled)
Trailer

Obsahy(1)

Galeristka Madeleine se zamiluje do Adriana, začínajícího hudebního skladatele. Oba se snaží uspět ve své kariéře v manhattanském uměleckém světě. Nechte se unést na vlně moderního umění v této inteligentní a zábavné satirické komedii.
Režisér Jonathan Parker natočil zábavnou satirickou komedii, ve které hraje hlavní roli umění a podivný milostný trojúhelník. Medaleine je krásná mladá žena, která vede v New Yorku luxusní uměleckou galerii. Je hrdá na pokrokovou výstavu, která jistě zahýbá uměleckým světem na východním pobřeží, ovšem galerii ve skutečnosti drží při životě dílo jejího přítele, jež skupuje firemní klientela. Madeleine si potrpí na kreativní typy mužů, a když jí její partner představí svého bratra, avantgardního hudebního skladatele, který komponuje za pomoci zvuků rozbíjejícího se skla a železných předmětů, nastanou všem třem těžké časy. Madeleine se do něj totiž zamiluje a brzy si bude mezi dvěma bratry muset vybrat. Půjde za hlasem svého srdce nebo zvolí toho, který udrží její galerii v chodu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

loki5 

všechny recenze uživatele

Extra podivný film o extra podivných lidech. A pro toho kdo nemá rád umění naprosto nevhodný. Už jen hlavní hrdinové jsou samí podivíni. Dva bratři z nichž jeden je komerčně úspěšný malíř ale né příliš umělecký, jehož cílem je vystavovat v galeriích a né vydělávat velké sumy za obrazy. Druhým bratrem je "umělecký" hudebník který hraje naprosto nepochopitelné nesmysly na kýkble a podobné věci a chce být uznáván, ale vlastně nechce jelikož je to známka komerce chce vlastně být jen pochopen. A pak tu máme majitelku galerie, která vystavuje díla těch největší exotů a vydělává na prodeji běžných děl ze zadní místnosti. A pak tu máme chlápka co z vycpaných zvířat dělá sochy a druhého chlápka který píše cedulky na věci kolem sebe a říká tomu umění :-). A jestli vám tohle nestačí jako dostatečný výčet podivností tak si pusťte tento film. U filmu jsem se několikrát slušně zasmál. Scéna se extravagantními šaty byla výborná. Nicméně bylo to spíše výjimečné, spíš jsem většinu doby nechápal pohnutky hlavních hrdinů, protože ty se ani chápat nedali byli to holt umělci. 65% ()

BlueNeon81 

všechny recenze uživatele

Umelecky umelecká umeleckosť nielen pre umelecky založených ľudí. Veľmi netradičný film sa točí okolo ústrednej trojice: Adrian - hudobný skladateľ hľadajúci inšpiráciu a správny zvuk, Madeleine - kurátorka galérie, ktorá je posadnutá "umením" a Josh - Adrianov brat, ktorý sa snaží mať vernisáž svojich malieb v Madeleininej galérii. Prvá polovica filmu je veľmi humorne naladená, druhá polovica ale zvážnie. Pri sledovaní filmu som inak nadobudol dojem, že umelci sú vlastne totálne ujetí ľudia. Veď, kopnime si aj my do vedra. :) ()

Reklama

Lockeroom 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Komedie s nezvyklým humorem, který mě mnohokrát rozesmál. Líbila se mi sexy Marley Shelton a i to umění ( jak hudba, tak všechno ostatní ) mě nadchlo. Kromě opravdu prázdných Joshových obrazů, jeden můj známý maluje podobné :-). Ta skladba v závěru u titulků je opravdu geniální ........ ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nějak si nejsem jist, jestli si snímek z moderních alternativních umělců utahuje, nebo jim sklání poklonu. Každopádně jde o povedenou malou komedii s vynikajícími postavami a překrásně ujetou galeristkou v podání Marley Shelton. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film, ktorý otvára okno do moderného umenia. Pobavilo a zaujalo - takže účel to splnilo... Človek si vďaka tomuto filmu uvedomí, že všetko okolo nás sa dá za určitých okolností vnímať ako umenie. Adam Goldberg a jeho nezameniteľný herecký prejav - to celému filmu dodáva ešte väčší zážitok. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama