Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele subic k tomuto seriálu (2)

Vetřelci dávnověku (2009) 

Samotný Erich Von Däniken by mě nejspíš nepřesvědčil, JENŽE co další autoři? Kdo z vás četl něco od Zecharii Sitchina? Ten je zmíněn hned v první sérii jako překladatel staré sumerštiny. Konečně někoho napadlo porovnat sumerské, akadské, babylonské, řecké, egyptské, fénické, máyské, aztécké, keltské, okcitánské a další a další legendy, byť jména bohů jsou různá. O tom už ale více poví nejen "muž s velkými vlasy" Giorgio A. Tsoukalos, již zesnulý Philip Coppens, dále Jonathan Young (nejen o vynálezech Nikoli Tesly), Mike Bara, David Childress, William J. Birnes, George Noory, Franklin Ruehl, Michael Cremo a novinářka Linda Moulton Howe... Krom toho Anunnaki na nás stále dohlíží. ()

Série 14 (2019) (S14) 

Už je to takové dost bláboloidní, navíc Prima ZOOM ty díly vysílá pod jinými názvy v jiném pořadí, tak kdo se v tom má vyznat. ()

Reklama

Reklama