Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Němci by nic takovýho v tý době nebyly schopný natočit....takovej styl střihu-montáže se objevil až v 60. letech.....ale jasně, nejvtipnější na tom celym neni vyřezanej háknkrojc do podlahy, ale to, že v reálu by se Američani s nějakou historickou památkou určitě nepárali... :))) Viděl sem filmovou verzi i ten kraťas...mimochodem....Už v samotnym filmu mi to přišlo jako nadsázka.....ale v pohodě.. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

V rámci filmu stoprocentní ,ale když to člověk vidí sám o sobě, jen jako trailer bez souvislostí je to taková typická německá nacionlistická propaganda. Ale od filmu nelze oddělit. P.S. Taky máte pocit, že si Eli Roth nedělá legraci jen z nacistické propagandy, ale také z amerických nacionalistických filmů? P.S.2: Ve filmu to má absolutně jiný rozměr, než samostatně, ve snímku to vyznívá díky Tarantinově celkovému scénáři hodně vtipně, komicky, jako výborná parodie. 80% ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá ukázka fiktivního filmu nacistické filmové produkce o oslavě chrabrosti německého vojáka, který sám odolává přesile. A řady zpupných nepřátel řídnou, mrtvoly se kupí, vysřelené nábojnice se hromadí a chrabrý Němec odolává. I když za velkého přispění velké kulturněhistorické uvědomělosti Spojenců, kteří za žádnou cenu nechtěli zničit starobylou historickou stavební památku, sloužící k jejich likvidaci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo pokud jde o recesi, tak v tom jsou pánové Quentin Tarantino a Eli Roth „mistři“. Především však druhý jmenovaný by se měl více soustředit na natočení kvalitních filmů (celovečerních), protože právě s jeho kousky mám občas dost velký problém, je vůbec shlédnout až do konce. Tenhle ujetý kousek si však nezaslouží býti zbytečně moc kritizován, protože jako „propaganda a vtip“ posloužil docela dobře. Divák se nad jeho naivitou zasměje, nábojů tu bylo vystříleno opravdu požehnaně a bylo vidět, že hlavní hrdina si to dosyta užíval – „fofrem bych ho obsadil do dalších nepostradatelných“… ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ehhh.. A to mělo být co? Brühl coby übersniper kosí z kostelní věže kdesi v Itálii zástupy Amíků. Používá k tomu normální pušku bez optiky... Amíci chtěj věž odtřelit, ale hlavní velitel ji hájí coby slavnou památku a tak to na věž perou všichni jen z thompsonů až renesanční omítka lítá... A Brühl je kosí a kosí až je dokosí a je konec... Na trailer je to moc dlouhé, na ostatní moc krátké. ...Tarantina jsem ve filmu nezaregistroval. * * ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama