Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Podzim lásky (E86)

(epizoda)
  • Německo Eine Liebe im Herbst (více)

Obsahy(1)

Sally s manželem Peterem čekají na příjezd Sallyiny dcery, doktorky Amy Millerové, která se po dlouhých letech vrací z Kapského Města. Zatímco Peter netrpělivou Sally uklidňuje, Amy jde nejprve na kliniku ke své kamarádce Judy. Před třemi týdny si totiž objevila v prsu bulku a obává se, aby nešlo o zhoubný nádor. Judy ji vyšetří a slíbí, že jí brzy sdělí výsledek. Zároveň jí nabízí místo na klinice, kdyby se už nechtěla vrátit do Jižní Afriky … Peter musí bohužel jako obvykle odejít: neustále má plno práce, momentálně připravuje fůzi podniku, který vlastně patří jeho manželce. Amy už jede domů, v nepozornosti ale narazí na vůz mladého muže před sedou. Jakmile se na sebe poprvé podívají, přeskočí mezi nimi jiskra … Doma se Amy shledává se svou stále krásnou matkou a nevlastní sestrou Vivian. Ta studovala umění, ale teď se věnuje navrhování dámského prádla. Jak se ale zdá, momentálně má finanční problémy, protože ji pronásleduje exekutor Holmes, před kterým se dívka snaží schovat. Amy a Vivian se vždy měly rády a teď Vivian své nevlastní sestře oznamuje, že jí brzy představí svého přítele … (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Monggol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedysi som tento druh filmov nemohol vystáť. Ale časom mi došlo, že toto je špecifický žáner, ktorý ja osobne zaraďujem ako sci-fi resp. fantasy, pretože toto je alternatívna realita, ktorá je v úplnom rozpore s našim svetom a jeho zákonitosťami, aj keď sa to na prvý pohľad javí ako náš reálny svet. A brané z tohto hľadiska to celkom ušlo a už ma to vôbec nerozčuľuje. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Film sa nevymykal z priemeru Rosamundy. Rakovina nebola potvrdená, všetci sa napokon zmierili, dcéra s otcom, sestra s nevlastnou sestrou, a aj ked "stara laska nehrdzavie" k "obnove" nedošlo. (chvalabohu):) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zamilovala jsem se do nesprávného muže. - Je ženatý? - Ne, to už mám za sebou. Je to přítel mé sestry." Tak to trošku zabolelo. Rosamunda po sté, a přitom stále stejně naivně hýřící všemi dostupnými kýči, ve mně vyvolala pocit, že nejsem dostatečný duševní sadomasochista, abych podobnou pecku dokázal protrpět až do zaručeně šťastného konce. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama