Reklama

Reklama

Další případ sympatického benátského komisaře podle detektivního románu Donny Leonové. Komisař Brunetti řeší tentokrát závažný zločin v Benátkách, jehož kořeny sahají do dávné minulosti. Ve hře jsou navíc samé krásné ženy. Nejprve jej vyhledá studentka Claudia, aby jí pomohl v případě rehabilitace nespravedlivě odsouzeného dědečka a obnovil trestní řízení. Do jeho úřadu se nastěhuje půvabná absolventka policejní školy v Římě a přestavuje celou stanici ve stylu Feng-šuej. Brunettiho však více než zurčící fontánky zajímá, kdo brutálně zabil mladou ženu a jaký byl motiv zločinu. Jeho dcera Chiara se také projevuje naplno jako bojovnice za rovnoprávnost italských žen. Právě ji totiž opustil její přítel ze školy, a tak nechybí na žádné demonstraci.
Příběh natočil zkušený německý režisér Sigi Rothemund a v hlavní roli uvidíme Uweho Kockische. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

type_B 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ústřední dějová linka je poměrně nekomplikovaná, zápletka spočívá v motivaci vraždy nezletilé studentky. Vedlejší dějové linie zde představují feministické hnutí a příjezd nové komisařky. Na televizní film mi nepřijde tato detektivka nijak špatná, naopak: místy je i celkem vtipná. Dávám proto za 4 s vědomím, že na naglické detektivky nemá, v rámci tv a německé tvorby jsou však 4 * obhajitelné. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Jedná se o detektivku, která chce být za každou cenu zábavná. Legrační šéf policejního oddělení, nová hypersnaživá a vlezlá vyšetřovatelka, dcera kompenzující si neúspěch u kluků přimknutím se k mladým radikálním feministkám - na jeden detektivní film, kde je vyšetřována komplikovaná vražda, až moc zábavy najednou. Chtělo by to trochu ubrat. Jinak ale dobrá detektivka před spaním. 60% hvězdiček ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama