Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý obchodník Andrew Colby (Vincent Price) si najme advokáta Boba Regana (Edmond O'Brien) jako svého osobního strážce. Má obavy ze svého bývalého zaměstnance Leopolda Kronera, který byl nedávno propuštěn z vězení a nyní mu vyhrožuje. Jednoho večera se ozbrojený Kroner objeví u Colbyho doma a Regan ho v sebeobraně zastřelí. Policie celý případ uzavře jako zabití v sebeobraně, ale Regan cítí, že něco není v pořádku a začíná malé vyšetřování na vlastní pěst. (liquido26)

(více)

Recenze (6)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Výborný noir so skvelou rolou pre Vincenta Pricea (ktorý je tu akoby predobrazom svojich neskorších zloduchov) a dobre vyskladanou zápletkou, ktorá síce pár krát zaškrípe účelovosťou, ale výborný dojem to nepokazilo. Ella Raines je krásna, ale veľký priestor tu nemá. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Uvedomuju si, ze ted asi nadzvednu mandle nejednomu priznivci Elly Raines, ale tohle byla slabota...kdyz uz je tam jedina zenska (ff) postava, proc neco nepredvede? Charisma zustalo nekde mimo platno a to je bida...O'Brien, Bendix i Price tak zaludne a zadumane neustale diskutuji, ze jsem to dokoukal az na potreti... Skoda. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Skvelý noir s perfektnými dialógmi, nepredvídateľným dejom a skvelou hlavnou štvoricou hercov. Škoda jedinej chybičky krásy v poslednej päťminútovke. 90% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Bohatý obchodník Andrew Colby (Vincent Price) si najme advokáta Boba Regana (Edmond O'Brien) jako svého osobního strážce. Obává se totiž svého bývalého zaměstnance, Leopolda Kronera, který byl nedávno propuštěn z vězení a nyní mu vyhrožuje. Jednoho večera se ozbrojený Kroner objeví u Colbyho doma a Regan ho v sebeobraně zastřelí. ___ Velmi solidní a zajímavý film, hlavně díky Vincentu Priceovi. Tyhle černobílý filmy ze 40. let, kde hrál Vincent ještě bez kníru menší role mě fakt moc baví :-) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama