Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při prvním reverendově (Kevin Sorbo) kázání požádají nelegální přistěhovalci o pomoc. Reverend odmítne jejich vydání pronásledovatelům a ti vyhodí kostel do vzduchu. Zahynou tu jeho žena Sára a dcera Ráchel. Po jejich pohřbu se snaží kněz dovolat spravedlnosti, ale všude vládne strach z hněvu plukovníka. Tak se reverend vydává na dlouhou cestu za krvavou odplatou coby lovec odměn. (Rodriguez)

(více)

Recenze (12)

tron 

všechny recenze uživatele

„Môžem vás šerifovi dodať živých alebo mŕtvych. Vyberte si.“ – „Koho to máš na koni?“ – „Vášho brata... nevybral si dobre.“ V čím väčších kravinách vidím Kevina Sorba (Sorboa?), tým je mi viac ľúto, že sa ten obrovský dlhovlasý sympaťák nikdy nestal hviezdou, hoci k tomu mal pred KULLOM DOBYVATEĽOM blízko. Potom ale prišiel jeden horší seriál ako druhý, jeden film strašnejší, ako druhý – až bol Kevin rád, že mu sem tam niekto ponúkne hlavnú rolu v béčkarskom video filme, prípadne (v tom lepšom prípade) TELEVÍZNOM westerne. Ako teraz: je to stále sympaťák, ale scenár je totálne príšerný. Ak necháme bokom v podstate už ani neurážajúce klišé, vrcholom sú stupídne nelogickosti. Chlap príde k šerifovi a povie mu, že vonku má troch hľadaných zločincov a žiada odmenu. Šerif vykukne na dve sekundy von, uvidí tri kone, na každom je prehodené niečo v bielej plachte, čo vzdialene pripomína ľudské telo a šerif nie aby vyšiel von a osobne si skontroloval, či sa naozaj jedná o daných hľadaných konkrétnych zločincov (resp. či sú to vôbec telá ľudí a nie napr. zemiaky), ale to lovcovi ľudí (ktorého dovtedy nikdy nevidel) uverí a za tri sekundy načarbe na papier šek s odmenou. Brutálne je tiež obrovské akčné finále: hrdina napochoduje pred krvilačnú svorku po zuby ozbrojených hajzlov, prehovorí im do duše, ústredného zlosyna behom sekundy zastrelí, bodka, žiadny súboj, nič. Bum a je to. Nick Chinlund (kriminálnik, ktorého v podvozku lietadla kvôli plyšákovi zabije Nicolas Cage v CON AIR, lovec ľudí z RIDDICK: KRONIKY TEMNA, jeden z podriadených Brucea Willisa zo SĹZ SLNKA) navyše svojho skorumpovaného zlosyna hrá tak sympaticky, až máme Kevinovi problém držať palce. Pohodová atmosféra a pohodový Sorbo ma však učičíkali. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle slátaninu jsem již dlouho neviděl. Film vycházející z klasického westernového scénáře o boji mezi dobrem a zlem, vírou a pomstou, který však postrádá téměř vše, tj. napětí, akci, důvěryhodnost. Aby zlo mohlo být poraženo, musí mu být setnuta hlava a uťata pravá ruka. Jinak jako celek hodně velké zklamání. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze televizní westernový snímek tak jak má být. Jednoduchý příběh s kapkou dobrodružství, romantiky a klasického boje se zlem. Účast někoho jako je Kevin Sorbo v takovémto žánru je sice fakt nezvyklý, ale ve své podstatě ucelený. Vážnou roli kazatele na cestě za odplatou po brutální vraždě ženy a dcerky zvládl velice dobře. Jedná se sice o šablonovité rodokapsové dějství, ale svou nenáročností pohladí hlavně divačky, které si oblíbili třeba seriál ´Doktorka Quinnová´. Pánové lačnící po drsnosti a tvrdých akcí nechť se obrátí jinam. ()

Antal89 

všechny recenze uživatele

Pozdní pokus o drama v podání Kevina Sorba. V mnoha ohledech je syžet až suchoparný a dělaný podle nějaké předem dané předlohy. Z původního divokého západu je zde vidět jen pár momentů zejména pominuté duchovní stránky. Samotný konec je však více nereálný a ulpívá na klasickém "happyendu", ke kterému se dojde stejně nesmyslně jako se i vůbec začalo. Na oddech to však není špatný příběh a pro leckterého fanouška je potěšující jednou za třicet let vidět Sorba, jak ho konečně někdo zmlátil. ()

Charlie.Harper 

všechny recenze uživatele

Aaaaaaaa strašná nuda. Pripadalo mi to ako akčnák pre dôchodcov nič sa nedeje všetko je také spomalene, nulový naznak nejakého rozumného deja niečo ako Derrick, ale tento krát s Kevinom Sorbom v hlavnej úlohe. Avšak roky môjho detstva strávené pri seriály Hercules mi nedovolia dať tomuto (ne)filmu odpad. Kevin bol si borec, ale spolu s filmom Meet the Spatrans si to prepískol. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama