Reklama

Reklama

Past na rosomáka

Trailer

Obsahy(1)

Neúnavné rádio hraje nasládlé popové melodie 70. a 80. let. Hezká Zoe Adler u něj tráví nespočetné hodiny a touží po velké lásce. Její růžový svět se ale jednoho dne rázem promění. Dojde k podivné nehodě, při níž zemře policista a vrah uprchne. Dívka však zůstane na místě činu. Než proběhne soud, je ponechána v domácím vězení, kde je jejím častým hostem vyšetřovatel Daly. Vzájemné sympatie se ale promění v lásku a muž se pokouší ze všech sil zachránit její život a svobodu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

seba 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si představuju dobrý nezávislý film. Za málo peněz, hodně zábavy. Stačí mít dobrý nápad a z toho vytvořit slušný scénář a pak si vystačíte s minimálními náklady. Herce to chce neznámé nebo skoro neznámé, ale hlavně levné. Tohle všechno + hitovky z osmdesátých let a výborná/ný komedie/rodinný/drama/thriller (ČSFD má pravdu) je tu. Více takových filmů na ČT2. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Nespravedlive odsouzena zena k domacimu vezeni s obtizemi vyhledava neco, co by ji po dobu odsouzeni mohlo zabavit. Stale ale v sobe nese presvedceni a touhu, ze spravedlnost zvitezi a k tomu ji muze pomoci jeji casti navstevnik. Nezavislovka se utapi ve svem nevyraznem pribehu na malem prostoru. Do romance ci komedie to ma tez daleko. 40% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Působivý film z nezávislé produkce využívající skvěle divadelního minimalismu s kdysi nadějnou herečkou Robin Tunney, která ani svým výborným výkonem nepřesvědčila režiséry, aby jí v pozdějších letech dávaly další zajímavé role a nakonec zakotvila v seriálovém Mentalistovi v roli špičkové vyšetřovatelky, kde se jí daří. Tady ovšem zákon porušila a ocitla se v roli odsouzené dívky k domácímu vězení, která s detekčním zařízením na noze tráví dlouhé hodiny ve svém bytě. Pravidelně ji navštěvuje z počátku poměrně nesmlouvavý vyšetřovatel v podání Tima Blake Nelsona, aby jí nejen zkontroloval, jak se jí daří, ale hlavně, aby se do ní postupně zamiloval a z pekla čtyř stěn ji pomohl na svobodu. Film podle popisu nevypadá jako nějaký strhující snímek, ale má v sobě náboj, kdy těm dvěma v jejich lásce fandíte a přejete si, aby našli konečně svobodu ve svém nerovném vztahu. Film se pohybuje po žánrové ose komedie-drama-thriller přičemž to zvládá s přehledem a ani jeden z žánrů si vzájemně nepřekáží. Pro mě nečekaně fungující směska od nepříliš známého režiséra Finna Taylora natočená za pár babek, ale s o to větší silou, zasáhnout emoce diváka na pravém místě. Co zabránilo plnému počtu? Fešná Tunney by se do Nelsona nikdy nezamilovala, stačí se na něj podívat, ale předstírala to pěkně. 80% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Dala by som možno aj 3*, no väčšiu časť filmu mi pokazil prekombinovaný scenár, ktorý z hlavnej hrdinky Zoe urobil zbrklú kozu a snažil sa postaviť vtipnosť aj napínavosť príbehu na stúpajúcej frekvencii hlúpych náhod a Zoeiných chýb. V niektorých scénach som mala dojem, že aj potkan vie byť múdrejší ako ona, lebo nezožerie ružové guličky, po ktorých skapal jeho kamarát. Ak sa v niektorých chvíľach správa rozvážne, vzápätí kopí chybu na chybu a zo žiadnej sa nepoučí, kolíše medzi rozumným uvažovaním a nepremyslenou hyperaktivitou... Nakoniec je z toho nesúrodý guláš, ktorý svojou prítomnosťou zlepšuje iba melancholicko-romantický Tim Blake Nelson. ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Dosti podivná romantická komedie. Vtipně zakomponované klasické popiny ze sedmdesátek. Zajímavá myšlenka, že šmírování je v pohodě, pod podmínkou že jste hodnej, lehce zakomplexovanej a stydlivej. Zkusim časem tomuhle kometáři dát hlavu a patu, ale bude to těžký u filmu, který přesně tyhle věci postrádá :) Báro, no nevim, i to Aero je poslední dobou nějaký slabší.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Podľa komentárov na DVD mala byť vo filme aj scéna, kde Zoe (Robin Tunney) z nudy masturbuje. Túto myšlienku však otec herečky veľmi rýchlo zamietol. (U_S_O)

Reklama

Reklama