Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý filmový producent se probere oblečen ve smokingu pod molem na břehu Santa Monica vedle neznámého bezdomovce a těla mladé ženy. Tulák mladému muži sdělí, že to byl právě on, kdo dívku zabil, ale uzavře s ním dohodu, že když se o něj postará, tak bude mlčet. Od této chvíle je jeho život převrácen naruby. V zoufalství se snaží dozvědět cokoliv o mrtvé dívce, aby dokázal svou nevinnu. Ukáže se však, že vše byla jen léčka za účelem vydírání. To nejhorší drama ale teprve přijde, když nešťastnou náhodou opravdu dívku zabije. Vydírání začíná znovu, tentokrát už to není jen hra... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Dustinu Yarmovi ( Nicholas Lea) leckdo oprávněně závidí: má právě tolik peněz jako úspěchů a k tomu ke všemu vypadá zatraceně dobře. Avšak po jedné žhavé letní noci není rázem nic jak bývalo. Když se hollywoodská hvězda a známý playboy probudí na pláži, leží jeho půvabný doprovod mrtev vedle něj... Jason Priestley společně s režisérem Ozzie Cheekem produkoval remake klasiky Fritze Langa a Archie Maya. V hlavní roli televizní a seriálová kanadská "hvězda" Nicholas Lea. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Kupodivu docela dobry a sveze natoceny TV filmecek. Herecke obsazeni OK, zvlast na "Brandona" se klidne rad mrknu kdykoliv. Trosku mi vadil zaver, ktery byl az prilis jasny, nicmene posledni scena tomu vse nasadila celkem vtipnou korunu, takze pro mne za poctive tri hvezdicky protoze podobne kvalitni TV film jsem dlouho nevidel. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama