Reklama

Reklama

Hervé je obyčejný čtrnáctiletý adolescent zmítaný pudy dospívajících, nikterak zvlášť líbivého vzhledu a průměrné inteligence, který žije se svou matkou. Ve škole jakžtakž zvládá a většinu času tráví s partou svých dobrých kamarádů. Jediné, na co je schopen myslet a soustředit svou pozornost, je najít si holkou, se kterou by chodil. Není mu však přáno a sklízí neúspěch za neúspěchem. Aniž by chápal, jak se to stalo, jednoho dne zjistí, že se líbí Aurore… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Trashy euro-prcicky, bohuzial bez nejakej myslienky, takze skor taky neprijemny flashback do mladosti.  Niektore hlasky neskutocne, uz som davno nezazil, ze by ma awkward situacie rozosmiali.  Fascinacia tymto titulom mi nedala nedopozerat to.  Niekto sa na tom strasne vyblbol. ()

*JIN 

všechny recenze uživatele

Jediné možné slovo, co mě napadá je 'Fuj', asi jsem z jiné planety, ale tohle fakt ne. Překvapením pro mě bylo, že to neměla být parodie, to jsem před ani po shlédnutí netušila. Francouzi točí odlišně, ale tohle je extrémní a odstrašující případ toho, když se něco - někde - někomu totálně pokazí. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Výborná oddechovka, při níž každý může zavzpomínat na období, kdy s nim cloumaly hormony. Mladí, neznámí herci jsou doplněny osvědčenými hvězdami francouzské kinematografie - Devos, Jacob, Lvovsky. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama