Reklama

Reklama

Level

  • USA Level, The (více)

Obsahy(1)

Rocky a Eddie jsou bodyguardi, kteří však nedokázali ochránit svého šéfa, hlavu podsvětí. Udělají ale cokoliv, aby dopadli jeho vrahy a pomstili se… Rychlá akce plná krve, násilí a černého humoru se rozjíždí na plné obrátky! (oficiální text distributora)

Recenze (32)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Našláplé gansterské béčko podlité pořádnou porcí krve, mučení střídá mučení, vražda střídá vraždu. Gansteři Rocky, bývalý voják, sadista a Eddie, uhlazený ganster v obleku od Armaniho se pokoušejí najít svého šéfa, krále drogového kartelu Ala. Zanedlouho ovšem zjišťují, že to šéf podezřele odnesl v drogové laborce ze školního autobusu na okraji města. Pátrání po vinících je dovádí nejen ke konkurenčnímu gangu, ale i k šéfově synovi a jeho holce. Vše se jeví pořádně zamotaně a nakonec je vše jinak, než se se z počátku zdálo. Stejně zamotaně je snímek předkládán divákovi, převážně formou někdy méně, někdy více pravdivých doznání mučených podezřelých. Celý koncept ovšem dokonale šlape a s přesvědčivými hereckými výkony drží diváka v pozornosti až do samého, dějovými zvraty vygradovaného finále s ušmiklým jazykem. U mě za poctivé čtyři hvězdy. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokus o drsnou gangsterku vyšel tak napůl. Z jedné části mě film bavil, i přes levnou kameru či herce, které jsem ani neznal. Potěšilo mě, že film má i pár dost solidních zvratů. Ale co mě nepotěšilo, byl například scénář (teď nemluvím o větách, ale spíše situacích typu "necháme podezřelého stát, nemusí jít s námi dovnitř, určitě se neopováží utéct, ne?" a to mi dost vadilo. Navíc i přes poměrně krátkou stopáž se sem tam stihnete i nudit. Takže film mě sice překvapil a solidních 60 % mu dám s čistým svědomím, ale pochybuju, že tohle budu potřebovat vidět znova. ()

Reklama

andy60 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si zakládá na dvou věcech - spousta krve a násilí a asi tak dvakrát za minutu musí někdo utrousit "kurva." Děj nás zavede mezi týpky z podsvětí, kde nikdo nemůže věřit nikomu. Někdo sejmul šéfa gangu. Je třeba ho najít, pořádně mu upravit fasádu a pak ho poslat pod kytky. Příběh se dost zamotává a výsledek je po všech stránkách průměrný. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No ty voe, nevim, kde jsem k tomuhle kousku přišel, ale docela jsem litoval, na co to vlastně čumim. A místo nějakyho rozuzlení dostanu uplně nesmyslnou dementní frašku. Teda ze začátku to vypadá docela slibně, ale škodí tomu silně amatérskej háv a přílišná snaha hláškovat (která se vymstí tak, že to pak zní nepřirozeně). Taky krevní sraženiny jsou asi to jediné, co z všech těch masakrů uvidíme... a že jich tam je dost. Holt někdo zas nepřemejšlel a upřednostnil kvantitu nad kvalitou. Ale ten děj, ten děj, to je zlo. Obzvlášť až když je po filmu a vy si na to vzpomenete. Nezbývá, než si pak říct: no to byla ale kokotina!!! Že je to blbost, si asi všimli i v USA, když tomu dali 3 různy názvy... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ledva priemerný americký pologangsterský film. Nie je to zlý film, rozohratý je veľmi slušne, no škoda priemerného lacnejšieho spracovania. Dej je správne zamotaný, rozuzlenie zaujímavé a navyše som sa ani moc nenudil. Ale aj tak výsledok sa blíži k čistému béčku, čo je škoda, pretože som tu videl veľký potenciál. 45% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama