Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 240)

Botič 

všechny recenze uživatele

crazy, style, SMART! S (i bez) nadsázky - nejlepší romantická komedie za poslední roky, co umí vytvořit dokonalou iluzi zrcadlející se reality v jednotlivých charakterech. Že už tenhle žánr nemá co nabídnout? Omyl! Crazy, stupid, love – tři slova, která dokáží přesvědčit o naprostém opaku. Film o hledání ztracené lásky na jedné straně a na druhé o strachu z jejího nalezení a následné chvále (oslavě) bláznovství. Brilantně vypointované, svůdně stylové a omamné, jak některé lehké drogy umí být. Z téhle filmové extáze, však nehrozí žádný bolehlav ani případné vystřízlivění či nechtěný tanec s Paní Schizofrenií - jen neutuchající nadšení a optimistický škleb od ucha k uchu. But still "This modern love breaks me." PS: Glenn Ficarra a John Requa mají zatraceně dobrý hudební vkus. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

To, na čom stál celý Hitch, je tu iba predohrou k vrstevnatejšej vzťahovej koláži romantiky, komédie a drámy. Síce hollywoodsky vzorcovej, ale šikovne aranžujúcej viacero postáv s nie až tak prvoplánovými love-trouble vzťahmi. Vďaka tomu, a hlavne vďaka účasti Ryana Goslinga a Julianne Moore tam, kde by ste očakávali Adama Sandlera a Salmu Hayek, film vyčnieva z krabice podobných cereálnych kaší. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Crazy little thing called love.. Lehkonohá komedie dvojice Ficarra/Requa je sice hodně často crazy, některými skutky postav bych řekl až odtržená od reality, ale přitom nikdy nesklouzne k synonymům slovíčka stupid. Převeliká škoda, že s "Rumble in the Garden" už nepřišel konec, protože do té doby jel žánrový vlak po náspu z tvrdého kamení, neobdělávaných polích a občas i na červenou, aby se v posledních 15 minutách náhle vrátil na kdysi položené koleje, před stanicí Cynický Život přehodil výhybku a s hlasitým troubením pro přihlížející dav dorazil na hlavní nádraží za ostatními unifikovanými mašinkami.. Oslovit mě na baru vypulírovaný brácha Šarmu pan Gosling, objednám si drink s tím největším brčkem a budu doufat, orientaci navzdory.. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Ale ale, z pana 40. letého panice se nám stal pořádnej divoch. Stačilo hodit se do gala a pár lekcí, jak ženskou správně šimrat tam kde to má ráda (ehm.., řečičky, myslím tím sladký řečičky). Báječné je, že to funguje jak v reálu (ajaj, hlavně aby to nečetla ta moje : )), tak v téhle romanci. K dokonalosti už mi chybí jen ty fajn hadry a figura, jakou má Ryan Gosling. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Charismatický Ryan Gosling učí smolaře Stevea Carella, jak ve středních letech a po rozchodu s manželkou chytit "druhej dech." A Emma Stone? Ta holka je fakt divná:) Je v posteli s bohémem současného "mladého" Hollywoodu, nad ní se sklání dokonalé tělo a tvář a ona začne vykládat o tom, jak jí ten polštář výborně pasuje pod hlavu:) Každopádně závěrečné rodinné setkání je skutečným vrcholem filmu. Jeden gag stíhá druhý a záchvat smíchu je tak docela na místě:) Když se ukáže, kdo je vlastně postava Emmy, už jen čekáte, co se ještě může stát. A semele se toho vskutku hodně. Americká romantika v precizním balení, které pobaví, potěší oko a rozhodně neurazí. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Použiť "zdvíhačku" z filmu Hriešny tanec (1987) bol nápad Ryana Goslinga (Jacob), ktorý sa v mladosti venoval baletu. Emma Stone (Hannah) už takým sebavedomým neoplývala a bála sa, že spadne. (Trip)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama