Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 242)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Ale ale, z pana 40. letého panice se nám stal pořádnej divoch. Stačilo hodit se do gala a pár lekcí, jak ženskou správně šimrat tam kde to má ráda (ehm.., řečičky, myslím tím sladký řečičky). Báječné je, že to funguje jak v reálu (ajaj, hlavně aby to nečetla ta moje : )), tak v téhle romanci. K dokonalosti už mi chybí jen ty fajn hadry a figura, jakou má Ryan Gosling. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Proboha kdo takovýhle kraviny vymýšlí?? ... A proč herci chtějí hrát v takto nesmyslných "romantických - rodinných slátaninách". Je to nudné, je to zdlouhavé, zasmál jsem se dvakrát a s emocemi mi to absolutně nepohlo. Tak nevím, kde je chyba, ve mě?? ... Možná je to taky tím, že ani jeden ze zúčastněných herců není obsahem mých erotických snů, a to ani počítačově "vypravený" Gosling ... ()

Reklama

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Mám dve pripomienky. Jednu kladnú a jednu zápornú. S prvou súhlasiť možno budete, s druhou asi skôr nie. Prvá-pozitívna. Keď už sa mám sviatočne zasmiať na prototype trénovaného kanca-baliča čo vie ako na vec aneb muža "dokonalého", tak švihák Gosling tu do tejto škatuľky bezpečne zapadá a mne sa jeho paradoxný umierneno-extravagantný ťah na bránu viac než pozdáva. Na bitevnom poli schováva do vrecka Smitha, Butlera a s Bardemom by to bol ukážkový "battle." Imho v určitých polohách má zhodné črty s bývalou bulvárnou bábkou Novotným, akurát že uhladený Ryan má oproti navoňanému Honzíkovi charizmu a límec na košeliach nosí (nadol) na pohoďaká, nie (nahor) na sedláka. Druhá-negatívna. Upierať dvojici Ficarra/Requa snahu o opätovné oživenie stále upadajúcejšieho "rom-com" žánru cez nápadito rozvrhnutú koláž vzťahových vzorcov/nerovníc, cez občasné-milé sebazhadzovanie a jedného echt lamača sŕdc-to isto nebudem. Len ma mrzí, že aj keď sa nájdu pekné momenty (SPOILER) (balenie v bare, záhradná rošáda, rozhovor namiesto sexu), tak sa stále nemôžem zbaviť dojmu, že ide o škrobenú šou hostiacu plagátových hercov ktorým veriť straty/nálezy, útrapy/radosti, boje/uzmiernenia môžem fakt iba teoreticky. Ak k tomu pripočítam ešte úplne spackaný=ulepený epilóg (telocvičňa), tak "Crazy, Stupid, Love" u mňa fasuje nálepku ďalšej "feel-good" cukrovinky, resp. dobrého destilátu "Love actually" ktorý síce vybočuje z rady, ale svoj pôvod aj tak nezapiera a-čo viac-do poslednej chvíľe ho tají. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Robbie, prej jsi dobrej ve fotbale.“ - „Davide, prej jsi našim zničil manželství.“ A co u vás, také vám žena zahnula s Davidem Lindhagenem? Ficarra a Requa mě o 2 roky starším I Love You Phillip Morris moc neohromili. O to více vtipných situací mi ovšem nabídli tady, smál jsem se docela často. Carellův zoufalec (preferující Créme brulée před rozvodem, „vystupující“ za jízdy, přijímací od kámoše kolínskou na rozloučenou…naštěstí i s účtenkou apod.) mě bavil nejvíc, každý však něčím přispěl. Romantika sice moc nefungovala, ovšem pár momentů (vede „nahození ohřívače“, ta pasáž je jednoduše krásná) se našlo. Bohužel, mnohé americké romantické komedie to často přehánějí s dojímáním, sentimentem, a tato není výjimkou (zvlášť z dementního školního proslovu bych zvracel) ale nebylo toho tolik, aby to zničilo celý film. Za mě slušné 4*. „Sedíš tu s tím svým ubohým účesem a opíjíš se ředěnou vodkou s brusinkami jako nějaká 14tka, máš na sobě velikost 44, i když jsi 42…upřímně, nevím, jestli ti pomůžu já, nebo eutanazie.“ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $84,351,197Tržby Celosvetovo $142,851,197Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,762,992Tržby za predaj DVD v USA $25,118,671Konečne niečo čo rozprúdilo moje filmové zmysli na plné obrátky!!! A to zo začiatku vypadlo ako klasicky tuctová komédia, výborne vykonštruovaný dej, ktorý krásne gradoval, skvele spracované scénky, úžasný herci, Steve Carell ma šveng a Ryan Gosling šlape na plné obrátky. /90%/ ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Emma Stone (Hannah) je ve skutečnosti o pouhé 3 dny starší než její herecká kolegyně Analeigh Tipton (Jessica). Mezi filmovými postavami je ovšem rozdíl téměř 10 let. (oje)
  • Steve Carell (Cal Weaver) povedal, že nenávidí názov filmu, pričom uviedol, že si nevie predstaviť, že by skupina študentov z vysokej školy povedala: „Päť lístkov na Crazy, Stupid, Love." Jedným z pracovných názvov, ktoré Carell preferoval, bol „The Wingman“, ktorý považoval za nudný názov, no presnejšie popisoval dej filmu. (Pat.Ko)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama