Reklama

Reklama

Cedulky

(neoficiální název)
  • Austrálie Signs
Krátkometrážní / Romantický / Komedie
Austrálie, 2008, 12 min

Obsahy(1)

Jeden z filmů oceněných roku 2009 v Cannes.
Krátký a jednoduchý film o komunikaci mezi dvěma lidmi z dvou kanceláří přes ulici. Film o tom, že najít lásku nemusí být tak těžké, jak se zdá, a že vaše láska může být jen kousek od vás... (Badmaniak)

Recenze (219)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sladké, no totálne naivné predstavenie v príbehu ako z mixu filmu Láska nebeská a klipu piesne od Daniela Powtera Bad Day. Mňa by skôr zaujímalo, ako by to pokračovalo, inak aj celkom zaujímavá reklama vklinená do tohto. Na konci už chýbalo len to klišé skákanie a objatie. Ak toto ocenili, tak vážne pochybujem nad normálnosťou odborníkov, ale keď vidím vysoké medzinárodné hodnotenie na stránke imdb.com, kde to je hodnotené 8.1. a tu na stránke presne po 3000 hodnoteniach 87%, tak mám dojem, že pochybovať nad ľuďmi môžem oprávnene. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážním filmům dávám šanci proto, že nezaberou příliš mnoho času a často jsou scenáristicky zajímavé. Neočekávám od nich ale nic převratného. To od základů překopaly Cedulky. Takovou emoční mrdu jsem nedostal z desítek jiných filmů a tenhle kraťas mě za dvanáct dokázal rozsekat jako skoro nic jiného, co jsem kdy viděl. 100% ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

pekne, ty kratke filmy se mi zacinaji zamlouvat cim dal vic.. zabiraji malo casu, vetsinou nikdy nestihnou sklouznout nekam, kam nemaji a celou dobu jsou skvele zabavne. Aspon v tomhle pripadu, sice pribeh je prosty, zvrat sem odhadl hned, ale proc by mi to vadilo, kdyz to bylo tak pekne a pripomnelo mi to Love Actually. A konec byl vlastne zacatek :-) krasa ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Cedulky Patricka Hughese rozvinuly myšlenku Marka z Lásky nebeské do seznamovací roviny a udělaly z tohoto kraťasu okamžitý hit. Každý z nás si v životě prošel situací, kdy navázal s protějškem oční kontakt, avšak další krok se odvážit neudělal a tento potenciální vztah skončil v samotném zárodku. Cedulky ve vás přesně tento moment vyvolají a možná vás motivují dělat v životě ty důležité první kroky, které vám mohou přinést životní štěstí. Čtyři hvězdy.👍 (18.01.2024) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

O tom, že krátkometrážní snímky můžou být hodně silné, mě přesvědčila série The Hire (IMHO nejsilnější jsou The Powder Keg a můj nejoblíbenější The Follow). A Signs není výjimka. Na ploše 12 minut rozehrává něco, co mě fakt zasáhlo a nadchlo. Myslím, že se tohle stane mou stálicí, stejně jako některé díly z The Hire. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočený k propagaci značky Scweppess, Patrick Hughes to na svých stránkách sám píše. (Akesha)

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama