Reklama

Reklama

Született lúzer - Season 2 (2008) (série)


Postai tragikomédia / Az ember legjobb barátja (S02E03)

(epizoda)
  • angličtina Best Friend of Man

Obsahy(1)

Krátký televizní film patří do série maďarské mutace HBO s názvem Született lúzer, která s notnou dávkou černého a absurdního humoru přibližuje příběhy nešťastníků, kterým se zajímavým způsobem „podařilo" zahynout. [LFŠ Uherské Hradiště 2009] (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Bluntman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LFŠ 2009 NEJLEPŠÍ PŘÍTEL ČLOVĚKA nemá žádnou spojitost s NEJSEM TVŮJ PŘÍTEL (vyjma osoby tvůrce, pochopitelně), protože vznikl pro maďarskou odnož televizní stanice MTV pro sérii příspěvků o nešťastných úmrtích (takže víte, jak to skončí, ale netušíte, jak se k pointě kraťas dopracuje). Z trojice Pálfiho kraťasů, které byly k vidění na Letní filmové škole (POKROVÉ ESO, NEJLEPŠÍ PŘÍTEL ČLOVĚKA a SHAMAN VS. IKARUS), ten nejslabší, protože stojící na ozvláštnění formou bajky. 7/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálne nesmierne vtipné, príbehom však trochu za formou zaostávajúce. Doporučujem sem prihodiť galériu, určite by množstvo divákov navnadila. 13 minút nie je na zabitie času takýmto experimentom veľa, takže za pokus by to stálo. Jediný komentár filmu ma trochu prekvapil informáciou, že dva Pálfiho kraťasy nie sú z jednej tematickej série, pretože tak pôsobia. Ale to bude asi tým jeho štýlom. ()

Reklama

Reklama