Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Videa sou sice dost dobrý (většinou), ale moderátorská dvojice je NEUVĚŘITELNĚ trapná. Strašlivě! Když jsem to měl puštěný a přišel ke mně někdo do pokoje, normálně mě bylo trapně za ně. Kdyby tomu přidali trochu na serióznosti, neuškodilo by. A navíc: to že mají ty videa v malým okýnku je docela sobecký k lidem, co mají televizi úhlopříčky pod metr. Když nemám co dělat, klidně si to pustím, ale abych to vyhledával cíleně ... bože jenom to ne! ()

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad, který propaguje "směšná" či "zajímavá" videa, která každý, kdo běžně využívá youtube a internet všeobecně, dávno zná. Do toho Kotek a Mádl, kteří se snaží být "cool" a "crazy". Myslím, že popularita pořadu se pozná už jen podle toho, že z ranních sobotních hodin, kdy býval čas na Eso přesunuli Stahovák do nočních hodin na MTV. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť jsem to nesledoval, ale celkem jsem rád za pořad, kde se k někdy i často viděným videím něco dozvím. Serioznější informace jsou sice v hodně velký menšině a tak většinu čekání na další video vyplňují hodně trapný vtípky. Stejně ale výběr videí hodně slušnej a na pár minut, co si u toho vyčistím zuby, to bohatě stačí. ()

Perfo odpad!

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na reprízovanej díl ve dvě ráno a musím říct, že pohled na buldočka po faceliftu Mádla a zkoksovanýho učně z gaybordelu Kotka při tý rádoby vtipný, free cool a in nova show, kterou režíruje asi nějakej ztripovanej gibon s větvičkou v uchu ve mě vyvolalo tak neuvěřitelně intenzivní pocit k blití, až mě to samotnýho překvapilo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama