Reklama

Reklama

Tři muži - žoldák, nájemný vrah a poslední člen rytířského řádu templářů - musí překonat vzájemnou nedůvěru a spojit své síly, aby porazili zlo dřív, než bude otevřena brána pekla a zamořen celý svět. Začíná boj plný rychlé akce a napětí... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Rayi Parku, máš fakt tohle za potřebí? Kdysi byl to nejlepší ze Skryté hrozby, dnes hraje v totálních odpadech. Sice je s přehledem na place nejlepší, jenže všechno okolo je totální hnusná sra*ka. Neskutečně levný a hnusný triky, hnusná digikrev, bez scénáře, bez hudby, bez kamery a s hnusnejma filtrama. Jo, a pamatujete toho druhýho Zacka ve Strážcích vesmíru, myslím, že byl dokonce i v tom filmu kdysi. Tak ten tu hraje ninju.....no.... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film je to zatraceně céčkový a možná by se dalo říci , že je to nadprůměrná telenovela, ale má i své klady. Jedním z nich je použití fotek z heslama a citátama mezi různé dějové zvraty. Dokonce tyto "pohlednice" tvoří po šedesáti minutách docela hezkou a zajímavou část filmu. Hudba je taky docela slušná až na ty dramatické zvuky při některých "bojových" částech. A ještě přidám pár zajímavých hesel a citátů z filmu : Příslib násilí prosytí noc.....má vůbec smysl, zachraňovat svět.... a jaký má smysl utíkat z pekla, když život sám je jen peklo? ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hellbinders je velice špatný film, který mě osobně skoro ničím nezaujal. Sice jsem se na něj dodíval dokonce, ale jinak je to jedna z těch nejslabší akčních bojovek, které jsou lehce říznuté i hororovým žánrem. Kdyby se zde nevyskytovaly i ty humorné pasáže, tak bych se asi unudil k smrti. Bitvu démonů a tria neohrožených zabijáků jsem si představoval trošku jinak. Navíc nemám rád filmy v nichž si skoro vůbec neměníte zásobníky a střílíte ostošest, nebo se s holýma rukama pomlátíte přes hordu nepřátel. Naštěstí to alespoň trošku zachránila poslední patnáctiminutovka, jinak bych dal čistou nulu. 3/10 ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím,že jsem nic jiného než naprostou blbost nečekal. Možná jen, že to nebude tak dlouhý, oněch 90 minut je hodně těžký přežít. Krom toho, že to je patlanina a strašná nuda, tak veškerá akce je tak špatně natočená, že nevím jestli to náhodou nebylo všechno myšleno jako vtip. A to jsem si říkal že Ray Park něco předvede. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jediný, co na tomhle filmu je docela dobrý je námět. Pokud by se toho ujala úplně jiná banda lidí, od režiséra až po uklizečku, tak by z toho mohl být i lepší průměr, ale toto je strašný. Efekty - hrůza, herecký výkony - hrůza, pomalu jsem si připadal jako kdybych koukal na Ordinaci v Růžový zahradě, hlavně i kvůli ty kameře. Hvězdička za pár docela slušnejch bitek s mečema a hezoučkou Carmen. 14% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama