Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest francouzských turistů se rozhodne podniknout dobrodružnou cestu do jižní Afriky a poznat tamější známé safari. Najmou si Richarda Daciera, který se jeví jako zkušený dobrodruh. Ani jeden z účastníků výpravy však netuší, že jejich průvodce už třicet let nevstoupil do divoké přírody a hlavně má panický strach ze zvířat. (claudel)

(více)

Recenze (3)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ničím nevybočující francouzská komedie s mým oblíbencem Kadem Meradem zasazena do zatím neokoukaného prostředí afrického safari. Osazenstvo je vhodně vybráno, Abelanski a Bel mají na svém kontě pár komedií. Na zasmání a relax doporučuji. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Francouzská kinematografie má na svém kontě bezpočet snímků z prostředí Afriky a to jak v dobrodružném, tak i komediálním žánru. Vždy se jednalo o záruku dobré zábavy, ke kterému se dá vrátit i po mnoha letech. A jak se zdá, tvůrce onen zájem nijak neopustil. Natočili tento dobrodružně-komediální počin, který se převážně nese ve stylu crazy. Mnohé ztřeštěnosti a skopičiny jsou však bohužel tak přepalovány, že veškerá zábavnost naprosto uvadá a převažuje spíše nudnost nad tím vším. I mnohé dialogy vypadají, jakoby byli právě vycucány z prstu. Jisté nelogičnosti se u komedie dají přehlédnout, ale na druhou stranu, nesmí jich být zase až tak moc. Ani s nějakou tou originalitou se tu taktéž nijak nepřehání. Zkouknutelné to však je, ale vrátit se k tomu se naprosto nedá. ()

Reklama

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se v pořadí o druhou filmovou spolupráci mezi Kadem Meradem a Olivierem Baroux. (claudel)

Reklama

Reklama