Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desetiminutový Svět na žluto je dokument České televize pojednávající o rodince Simpsonových z roku 2003. Přizváni byli jak dabéři českého znění, tak jeho režisér Zdeněk Štěpán, ale i např. psychiatr MUDr. Jan Cimický, psycholog PhDr. Ivan Douda a publicista Ondřej Neff. Do jejich názorů je vloženo i několik vtipných scének ze seriálu, takže se divák rozhodně nenudí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Na tento dokument jsem přišel díky povedenému fanwebu simpsonovi.net na kterém jej lze i shédnout. Ono to vlastně není nic moc, jen nám dabéři, a další hosté, poví své názory na Simpsonovi a celé je to protkáno scénkami ze seriálu. Za vidění to stojí, má to stejně necelých deset minut. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Žádný speciální dokument, spíše to bylo vytvořeno pouze proto aby se jednoho vysílacího dne roku 2003 zabil vysílací čas. Promluví pár dáberů a psychologů. K tomu se to ještě okoření pár vtipnými scénami ze seriálu a to je všechno! A zmínka o panu Bedrnovi? Žádná. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Miniprojekt České Televize, o kterém jsem se dozvěděl díky jednomu českému Simpsons fan webu. Jenže na dobrý dokument nestačí pouze názory dabérů, ale tvůrců a scénáristů. Nedopadlo to úplně katastroficky a podle toho dávám i hodnocení.. 42% ()

Reklama

Reklama