Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (307)

campix 

všechny recenze uživatele

Vše co jste viděli v traileru a odvážili jste se na to podívat v celkové délce a nic navíc k tomu. Prostě rozvláklý a nudný hodinu a půl dlouhý trailer. Nebýt romantické linie, tak by film zapadl do zapomnění a i tak asi stejně zapadne i když hlavně hlavní představitel Pettyfer dokáže spoustu mladých divaček k filmu přilákat. Sám jsem na Beastly koukal hlavně abych potěšil přítelkyni a byl jsem zvědav na Neila Patricka Harrise a musím uznat, že ten tam byl spolu s jamajskou chůvou naprosto zbytečný. Celkově tak nějak zbytečný film, kde mi nevadila snad jen překvapivě zpěvačka ze střední Vanessa Hudgens. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen, Alex Pettyfer a Neil Patrick Harris v jednom filmu? Lze vůbec vybrat divnější obsazení? Možná díky tomu jsem se na ten film už dlouho těšila, i když jsem se docela bála. Ale překvapivě pro mě to docela fungovalo. No byla to Kráska a zvíře pro teenagery, ve stylu romantických komedií. A víte co? Mě to naprosto nevadilo,ba naopak se mi do docela dost líbilo. Jen mě nepřestane štvát, že je tam Alex většinu filmu jen jako Beast, začáteční záběry na jeho polonahé tělo mi ke štěstí zcela nestačili. 4* Btw. A Neil byl naprosto úžasnej. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Víc než hlavní hrdina je znetvořený tento film, který není ničím než hodně trapným pokusem o "moderní pojetí." Neděje se tu nic, kvůli čemu byste tomuhle měli věnovat pozornost, pusťte si radši animák Kráska a zvíře, protože tady tu romantiku fakt nenajdete. Naopak zůstanete spíš chladní a možná budete i znechucení. Mě nakonec bylo úplně jedno, jestli hlavní hrdina netvorem zůstane nebo ne. P.S.: Nechci být hnidopich, ale Neil Patrick Harris mě v roli slepce zrovna nepřesvědčil. Schválně se podívejte na Daredevila Charlieho Coxe (když zrovna nebojuje). 3/10 ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Ideologicky přijatelnější Twilight, kde (asi nejen) mě překvapilo, že největší plus filmu je ta holčina z Muzikálu ze střední, kterou jsem měl spojenou jenom s nějakými pěknými fotkami, co na mě vyskočily na super.cz. Důvody k doporučení se hledají těžko, ale kdo si chce třeba ověřit, že ta hrající Olsenovic ségra se vlastně hrát ještě nenaučila a už ani není roztomilá nebo kdo odebírá pravidelně Bravo girl a pak i těm gaynostalgikům, kteří vzpomínají na starý dobrý antický časy a hladí se při sledování Pasoliniho filmů, říkám proč ne. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

WTF ? Co to jako sakra mělo být ? Absolutní nuda ! Některé obraty neobraty v ději jsou tak trapné a neuvěřitelné, že člověk sedí s otevřenou hubou a říká si to co sakra jako má být... "Netvor" je teda vážně funny, pár jizviček a nějaký tetování, no určité skupiny lidi vyznávající různé extremismy takhle vypadají normálně :D no a Vanesska, tak ta hraje opět plasticky bezchybnou krávu... a konec děje ? Namyšlený rádoby poučený hezounek skončí s naprosto dokonalou né div misskou... úžasné ! PS: UŽ SE VŠICHNI SMIŘME S TÍM, ŽE KRASAVICE PROSTĚ KONČÍ S HEZOUNKAMA A PŘESTAŇME TOČIT FILMY RÁDOBY O OPAKU !!! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Natáčalo sa v kanadskom meste Montreal. (Niles)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama