Reklama

Reklama

Roxette: The Complete Collection 1987-2001

všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Kanada / USA, 2001

Od roku 1986 už uteklo hodně vody, proto Gun-Marie Fredriksson a Per Håkan Gessle alias Roxette vydávají v roce 2001 své video album. Najdete zde všechny videoklipy, co tohle švédské duo vydalo. Třicet pět oficiálních klipů a dalších pět bonusových, které byly natočeny na koncertních turné, či TV vystoupeních. Jako další bonus jsou zde k vidění dva dokumenty. První je padesátiminutový "The Making Of Joyride" o zákulisí videoklipu Joyride. Druhý hodinový dokument "Really Roxette" je z roku 1995. (st.jim)

(více)

Recenze (8)

lioncel 

všechny recenze uživatele

svého času takové sympatické příjemné oživení .. vždy kladli důraz na kvalitu a estetické podání svých hudebních klipů a většinou zdařile .. zde je důkaz ... nejen : Crash! Boom! Bang! ...wow!!! ... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Důstojný průřez tvorbou kapely. Chronologicky seřazené singly nekompromisně odhalují, že kapele po prvních deskách došla energie. 80% ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Tahle švédská dvojice je jednou z mému srdci nejbližších kapel. Její písničky jsou tak neuvěřitelně citlivé a energické jak jen snad mohou být a jejich videoklipy tohle jen podtrhují. Zároveň je to vedle Scorpions mnou zatím nejlepší poznaná ploužáková skupina. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Skladby: 1.Neverending Love 2.Soul Deep 3.I Call Your Name 4.Chances 5.The Look 6.Dressed for Success 7.Listen to Your Heart 8.Dangerous 9.It Must Have Been Love 10.Joyride 11.Fading Like a Flower 12.The Big L. 13.Spending My Time 14.Church of Your Heart 15.(Do You Get) Excited? 16.How Do You Do! 17.Queen of Rain 18.Fingertips 93 19.Almost Unreal 20.Sleeping in My Car 21.Crash! Boom! Bang! 22.Fireworks 23.Run to You 24.Vulnerable 25.You Don't Understand Me 26.June Afternoon 27.She Doesn't Live Here Anymore 28.Un Dia Sin Ti 29.Wish I Could Fly 30.Anyone 31.Stars 32.Salvation 33.The Centre of the Heart 34.Real Sugar 35.Milk and Toast and Honey Rarities 36.Neverending Love- The First Ever Video Clip 37.It Must Have Been Love (Christmas for the Brokenhearted)-Early TV Performance at Swedish Chart Show 38.I Call Your Name-Another Early TV Performance at Swedish Chart Show 39.The Look-An Early Video Clip of This Song-Made in Sweden 1988 40.Silver Blue-A Rare Video Clip, Made On Tour In1989 Documentaries: The Making of Joyride-50 Minutes Behind the Scenes Really Roxette-1 Hour Road Movie from 1995 ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Všechny vydané videoklipy +skvělá Španělská verze písně Spending my time,jen škoda že 2 dokumenty na tomto DVD nebyly s českými titulky :-( ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Roxette vždycky uměli udělat krásné, zajímavé a velmi vkusné videoklipy. Zejména ty k baladám jsou vynikající. ()

cmman 

všechny recenze uživatele

Výběrovka těch největších hitů a jejich videoklipů od Roxeťťáků. Škoda, že je to pouze ve stereu (alespoň moje verze), ale i tak plný kotel. Uznávám, Roxette jsou má slabost...Doufám, že po nemoci a uzdravení Marie se zase vrátí na koncertní prkna! ()

Reklama

Reklama