Reklama

Reklama

Roberta Reynoldsa podmienečne prepustili z väzenia, kde si odpykával trest za vraždu násilníka, ktorý obťažoval jeho priateľku. Robert sa teraz snaží začať žiť poriadnym životom, nadviazať na dávno popretrhané kontakty s kamarátmi a aj so svojou bývalou priateľkou Alyssou Foldesovou, ktorá pracuje ako čašníčka a študuje umelecký dizajn. Robert si nájde prácu ako mechanik v autodielni. Nie je to však také jednoduché, pretože ľudia vedia o jeho minulosti. Robertovi počas pobytu za mrežami zomrela matka. Zdedil po nej byt v starom a ponurom nájomnom dome, kam sa okamžite aj nasťahuje. Postupne podľa rôznych indícií odkrýva príbeh, prečo a akým spôsobom k smrti jeho matky došlo. Zisťuje, že dom skrýva tajomstvá a odhaľuje osudy ľudí, ktorí tam žili a spáchali hrozné činy. Tie sa budú ustavične opakovať, kým sa nenájde niekto, kto by karmickú kliatbu prerušil... (TV JOJ)

(více)

Recenze (38)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

The Echo má hodně slabý rozjezd, ale když se pomalu rozjíždí, stává se z něj slušná duchařina. Bohužel se jen rozjíždí, ale nikdy nedosáhne maximální rychlosti, jak jsme zvyklí u jiných. Obrovská škoda, protože jsem na chvilku doufal v obrovské tempo, ale to The Echo nemá. Lehce nadprůměrná hororová duchařina, ale více se z ní vytáhnout nedá.. 5/10 = 55% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jak již sám název napovídá, hlavním tématem nebude úžasná hra světel a barev na vašem televizoru. Ano, připravte si pořádné bedničky, pokud možno alespoň 6 a zvuk se k vám bude linout ze všech stran. Již úvodní titulky tomu dávají tušit... Jinak asi ničím nepřekvapí tradiční duchařinou v podobě mrtvých holčiček, vypadaných nehtů a v podstatě všeho, co jsme doposud viděli jinde. Oceňuji však závěrečnou pointu a se zacpanýma ušima se přikloním k lepšímu průměru. :-) 68% ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

"Asijských duchařin" jsem viděl asi tak ...dvě? Ale i tak je mi jasné, že tohle omílá všechna možná klišé a ty postupy už tu milionkrát byly. I tak za trojhvězdí, protože je to krítké a stylizované temné chodby tar=ho činžáku na mě působí. Až se zítra vzbudím, asi už si ani nebudu pamatovat, že jsem ten film viděl. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Že to nemělo extra originální zápletku? Možná nemělo, ale čert to vem. I tak to byla parádní podívaná. První půlhodinku se film pomalu rozjížděl, pak to ale nabralo spád, bylo to napínavé, strašidelné, děsivé a mě to prostě bavilo. Duchařiny moc nemusím ale tohle byla ta nejlepší co jsem za poslední dobu viděla. 75% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nechci to zakřiknout, ale už nějaký čas se mi zdá, že vlna amerických remaků asijských duchařin už je konečně za námi. The Echo je prozatím jedním z úplně posledních zástupců této vlny, které po deset let ubíjela většinu hororových fanoušků, a samozřejmě za moc nestojí. Příběh tisíckrát provařený, herecké výkony spíše ubohé, strach nikde. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Yam Laranas režíroval aj filipínsky originál Sigaw (2004). (SeanBean)
  • Snímek je remakem filipínského hororu Sigaw (2004). (ČSFD)

Reklama

Reklama