Reklama

Reklama

Thirteen or So Minutes

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Drama
USA, 2008, 14 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film režiséra Williama Brandena Blinna sleduje rozhovor Lawrence a Hugha - dvou heterosexuálů, kteří s překvapením zjišťují, že spolu strávili noc a vyrovnávají se s nečekanou zkušeností, že jeden druhého mohou přitahovat… (TroiMae)

Recenze (5)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Thirteen or So Minutes je snímek, který stojí zejména na konverzaci mezi dvěma hlavními hrdiny, kteří se najednou ocitli v situaci, do které by ani jeden z nich nevěřil, že se někdy dostane. Nicméně, stalo se a oba se s tím musí nějak vypořádat. Bohužel je škoda, že i přes onen dobrý námět, mi připadalo, že se z toho dalo vytěžit více, že se mohlo zajít hlouběji. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Ano, vypadá to neuvěřitelně, ale to je přesně ten pocit, co zažívají Hugh a Lawrence. Někdy se člověku přihodí něco, co přesahuje jeho dosavadní životní zkušenost a ocitne se na zatím nevyšlapané cestě. Člověk někdy najde spřízněnou duši prostě tam, kde to nečekal. Pak je na něm, zda zůstane otevřený a bude mít dost odvahy využít životní příležitost (má na to možná třeba třináct minut). Vlastně pro mě tenhle krátký „konverzační“ film byl docela zajímavý: až se mi někdy v životě stane, že ztratím pevnou půdu pod nohama, můžu se místo znalostí řídit svým srdcem. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

To poselství je vcelku jasné, ale tento komorní snímek i přes svou krátkometrážnost mohl být ještě kratší. Za sebe můžu říct, že to pro mě bylo nepřesvědčivé, mírně přeslazené (ale to se dalo čekat, dalo by se to ovšem nějak ukorigovat více). Škoda. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že to nějaký dobrý člověk přeložil, jedná se totiž o konverzační krátký film a těch jsou mraky. Tento se ale od ostatních dost odlišuje, jeho tvůrcem je totiž Braden Blinn ... Zaposlouchejte se, ponořte se do krátkého děje a uctíte třeba i vůni těl "těch dvou". Pro mě je to uheráček mezi salámy … netřeba více psát … 91099 ()

Reklama

Reklama