Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Švéd, který pracuje jako instruktor v autoškole, se jednou ráno záhadně probudí v koupelně na podlaze a celý den se pak dostává do čím dál bizarnějších situací. (Netflix)

Recenze (5)

Cracker 

všechny recenze uživatele

Z tohto "diela" nevyžarovali žiadne emócie, dokonca nám to v kine pustili len z anglickými titulkami čo ale nevadilo tak ako vadil tento nudný film. Nechápal som ako som pri tomto filme nemohol zaspať, keď sme mali tak pohodlné sedačky :). Keď už tak ďalších 10 minút k filmu vysvetľujúcich ,,Čo sa vlastne stalo??,, by tvorcov nezabilo. Neviem čí to bol úmysel vytvoriť ťažkú psychickú drámu, no výsledok je teda dosť odpudzujúci. Pre mňa zatiaľ najväčšie sklamanie na tohtoročnom ArtFilm Fest-e! ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Sarri skvělej a silná depka s kamerou na jeho postavu, který bohužel chyběl motiv jako filmu jako celku.Jako short filmek by to bylo labutí jezero,takhle je to ke konci jak když šlápneš.do hovna.Další z řady filmů, který se jen natočí a divák si udělá svůj závěr.Moc indikací k tomu, že to byl někdo jinej,nebo jen prostě jste v takový prdeli, že se probudíte, necháte vše jak je a mezitím si hodíte hodinku autoškoly a do toho partičku tenisu.Jo v tomhle to bylo silný, ale co naplat.Pravda na konci o těch zvířatech a ty jsi ty...45% ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Kdybych po zhlédnutí tohoto ?! čehosi potkala režiséra, tak mu dám pěstí za to, že mi ukradl 81 minut mého života. Ty voleeee, takovou blbost, téměř němou a s kamerou zaměřenou pouze na toho chlapa, jsem ještě neviděla. Nemá to hlavu ani patu, děj si musí vyfabulovat divák sám a nikdy se nedozví co tím chtěl režisér vlastně říci. Pro mě je to taková typická švédská IKEA neboli DODO ( dodělej doma). Vždycky mě může nejvíc nasrat, když od začátku tuším, že to bude asi blbost, ale přesto se dívám až do konce, protože co kdyby...? no a přijde konec a s ním jedno velké NIC!!! A to je na tečku mezi oči... Za mě 35% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Konceptuální festivalový film, u něhož je zajímavější nápad a koncept, než na něj vyloženě koukat. Klíčové je, že divák se nedozví, co se vlastně stalo a vůbec nevidí do hrdiny, pouze sleduje zoufalého muže v zoufalé situaci, ale nemá s ním soucítit. Kamera hrdinu nezaujatě sleduje v dokumentárně laděných bezprostředních záběrech. Vše je záměrně odtažité a neproniknutelné. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Olle Sarri, který hrál hlavní roli, si nesměl před natáčením přečíst scénář. Sarri přicházel každý den na natáčení, aniž by věděl, co se bude dít. Navíc byl štáb instruován, aby se Sarrim nikdo nemluvil a byl v podstatě od celého štábu izolován a tím se zajistilo, že se o ději nedozví nic předem. (Cheeker)
  • Film byl natáčen neobvykle chronologicky. (Cheeker)

Reklama

Reklama