Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Máme kapelu a hezkou zpěvačku. Pak také hudbu rock, sex, peníze a upíři. Hudba má využití i v ději (neumím si představit českou verzi), je taková příliš klidná na můj vkus, ale poslouchat se dá. Tak tu zpěvačku si vyhlídne král upírů, jen ji přemění a zase vrátí do skupiny. Dík ní má skupina úspěch, tajně vysává neznámé maso, až na to skupia přijde, postupně lčenové usoudí, že je to super a vyškemrají si přeměnu také, ale ty prasečiny s masem a pilkou je nebaví, také je dožene lovec upírů, když zabijí společně krále virus zmizí. A oni ho zabijí. Nejde snad ani o příběh, spíš jejich debaty, které se vzhledem k jejich postavení mohou zdát zajímavé. Občas je to morbidně vtipné, ale ty jejich průpovídky mě ne vždy bavily. Proto 3*. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbůstka na pozdní večer po pracovně náročném dni za předpokladu, že trpíte akutní nespavostí. Není chytrá, originální ani vtipná, na druhé straně ale není ani urážlivě hloupá nebo nevkusná. Jak trefně napsal Pacco, jde o "uzavřený kruh aneb fandové fandům". Od hudebních komedií tohoto ražení se holt filmařské zázraky čekat nedají. Přítomnost slavných postav hudebního světa dodává téhle ptákovině větší váhu, než by si objektivně zasloužila. Snad ještě malou poznámku. Hudba použivá ve filmu není nijak zásadní, nicméně je to především ona, co drží snímek nad vodou. Pod široce objímající pojem rock'n'roll se dá schovat mnohé a tahle muzika se do ní pohodlně vejde. Čeští vyznavači hospodského rocku a metalu by se možná divili, že právě tahle produkce měla na Západě slušnou převahu nad tím, co oni vyznávají jako jediný pravý rock. Celkový dojem: 35 %. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský snímek „Vysaj si“ není skvělou komedií po celou dobu. Přece jen, jsou tu slabší momenty, které jsou spojené s tím, že je potřeba opakovat nějaká otřepaná klišé, ale i s tím, že použitý humor není vždy vtipný. Ale jako satira na rockovou skupinu, která udělá skoro všechno, snímek dobře funguje. Navíc se tu objeví zajímavá jména: Malcolm McDowell, Iggy Pop, Alice Cooper nebo Moby. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Máš na pódiu upíra ty idiote! Tohle pro tebe skončí špatně“..... My stárnem, Rock´n´Roll stárne a díky tomuto filmu možná někdo začne zvažovat přechod na japonskej Hip hop. A přitom to vypadalo na zajímavej 90ti minutovej rockovej videoklip! Bohužel vše podstatný se dá shrnout do tohoto ,,šotu“. Potěší hudba, pár rockových legend, ale to ostatní je vopruz. Jako v životě, VŽDY POUŽÍVEJTE KONDOM A NIKDY NEVĚŘTE ZPROPADENÝMU UPÍROVI! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, jestli by byl Alice Cooper dobrej barman, upír nebo zombie. 2.) Nevím, jestli je dobrý mít holku, co saje celou noc. 3.) K čemu asi tak můžou mít v Kanadě uvázanej klíč od WC? PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

klima777 

všechny recenze uživatele

V jistém ohledu lehce neodolatelné. Parodická & sebepardická a především nehorázně zábavná záležitost. Proč jsou Winners emo-chudáčci? Alice pravil: "I am the old school, kids" a měl pravdu. Konec konců je přece vítěz: "Welcome in my nightmare!" Do výčtu slavných rockerů je nutno přidat ještě Alexe Lifesona (celníka v rukavičkách) a jeho: "Taky jsem hrál v kapele!". Upíří muzikál se zubatým smajlíkem od kukuřičného sirupu. Klidně si cucněte. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Pro nedostatek peněz si tvůrci vypůjčili od Alice Coopera spousty oblečení z jeho šatníku. (Terva)
  • Alex Lifeson si zahrál celníka na kanadsko-americké hranici. Ve filmu tvrdí, že také hrál s kapelou. Ve skutečnosti je kytaristou kanadské kapely Rush. (Terva)
  • Film měl premiéru v pátek 11. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama