Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

klima777 

všechny recenze uživatele

V jistém ohledu lehce neodolatelné. Parodická & sebepardická a především nehorázně zábavná záležitost. Proč jsou Winners emo-chudáčci? Alice pravil: "I am the old school, kids" a měl pravdu. Konec konců je přece vítěz: "Welcome in my nightmare!" Do výčtu slavných rockerů je nutno přidat ještě Alexe Lifesona (celníka v rukavičkách) a jeho: "Taky jsem hrál v kapele!". Upíří muzikál se zubatým smajlíkem od kukuřičného sirupu. Klidně si cucněte. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Máme kapelu a hezkou zpěvačku. Pak také hudbu rock, sex, peníze a upíři. Hudba má využití i v ději (neumím si představit českou verzi), je taková příliš klidná na můj vkus, ale poslouchat se dá. Tak tu zpěvačku si vyhlídne král upírů, jen ji přemění a zase vrátí do skupiny. Dík ní má skupina úspěch, tajně vysává neznámé maso, až na to skupia přijde, postupně lčenové usoudí, že je to super a vyškemrají si přeměnu také, ale ty prasečiny s masem a pilkou je nebaví, také je dožene lovec upírů, když zabijí společně krále virus zmizí. A oni ho zabijí. Nejde snad ani o příběh, spíš jejich debaty, které se vzhledem k jejich postavení mohou zdát zajímavé. Občas je to morbidně vtipné, ale ty jejich průpovídky mě ne vždy bavily. Proto 3*. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slušná vampýří oddechovka. Hlavně že to nedopadlo tak amatérsky nemastně neslaně, jak jsem se z upoutávky obával. Smolná kapela The Winners jede ve stylovym pohřebáckym fáru (nechápu tu nespokojenost..) turné, basačka potká odpornýho exota (co vypadá jak junkie from hell) a vzápětí zmorfuje na upířici… Nakonec nejsou ty hvězdné vedlejšáky tím jediným plusem /dobrý jsou dědovití Cooper a Iggy Pop, ještě dědovitější McDowell (jako Eddie Van Helsing!), rockovej blbeček Moby, i vlasatý Henry ’Rockin’ Roger’ Rollins/, potěší i celková vizuální pěknost - je vidět, že za tím stál někdo s dobrým vkusem a chutí si s tím vyhrát. Animační prostřihy, přebarvení obrazu, krví se červenající mapa cesty, moc pěkný hudební klipy naší fiktivní kapely, a tak. Dobrý je sem tam i nějaký ten odkaz či vložka (Beatles, Renfield, parádně zakomponované záběry z McDowellova O LUCKY MAN!…). Problém jsem si ale bohužel stejně našel. Týpci v kapele byli bezpohlavní emo/indie trapáčci, což je celkem škoda, když zbytek postav (včetně kundózní basačky) je vesměs tak zajímavý. Krve je tam dost, srandy celkem též, trapnosti ke konci taky. Ale prostě jo - vcelku zapamatovatelná rock hororová komedie, podívejte na to. 7/10. [HD] ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, co je tenhle Robertek Šťepánšuk zač, že se mu povedlo exhumovat tolik rockových mrtvol, pardon ikon, a přinutit je pózovat v tak nehorázné sračce. Asi Alence Kůprové nalil do pití nějaký Poisson, Jindrovi Rolincovi slíbil, že může někoho beztrestně přejet autem, Popovému Ajgorovi pak svou šestiletou sestru no a Mobymu(???), tak tomu pravděpodobně Sucknul Dicka! ()

Atten 

všechny recenze uživatele

,,Děti, budete muset skončit s těma drogama, jasný? Tohle není žádná velká věda, to, co tu děláme. Jsou to jenom otázky. A jak říkávala moje máma, je to jen rock’n’roll, ale mě se líbí!“, pronesl ve filmu Henry Rollins. A přesně o to tu jde – rock’n’roll. Skvělá hudba, humor a upíři = Suck. A mě se to líbí! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru v pátek 11. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Alex Lifeson si zahrál celníka na kanadsko-americké hranici. Ve filmu tvrdí, že také hrál s kapelou. Ve skutečnosti je kytaristou kanadské kapely Rush. (Terva)
  • Pro nedostatek peněz si tvůrci vypůjčili od Alice Coopera spousty oblečení z jeho šatníku. (Terva)

Reklama

Reklama