Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Sherlock Holmes (Basil Rathbone) a jeho asistent doktor Watson (Nigel Bruce) mají za úkol dopravit do Alžíru syna slavného vědce. Ten se nachází v nebezpečí, protože se bezskrupulní zločinci snaží zmocnit objevů jeho otce. Na lodi plující do Alžíru se tak Holmes musí vypořádat s nebezpečnými protivníky... (Pohrobek)

Recenze (3)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná sherlockovka s velmi dobrými hereckými výkony dvojky Holmes + Watson, pochopitelně především, co se týče jejich stylizace ten inteligentní a ten trochu pomalejší. Scénáristicky propracované, zaujme už úvodní zatažení do děje a do problému. Celkově se jedná o velmi komorní lodní drama s několika podezřelými a s paralelními zápletkami, které Sherlock řeší takřka par parenthèse. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Zaujme hlavně pěvecké vystoupení Nigela Bruce alias Watsona (pravděpodobně přezpívané někým jiným), ale jinak je tahle sherlockovka dost průměrná. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

V dalším ze svých dobrodružství se Sherlock Holmes a Dr. Watson ocitají na lodi coby strážci mladého následníka trůnu. Stejně jako vlak ve filmu Terror by Night i loď je plná podezřelých cestujících, z nichž každý může usilovat princi o život. Tento snímek byl oproti ostatním snad ještě vtipnější, nebo mi to aspoň tak připadalo. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama