Reklama

Reklama

Arbeit für Alle

  • USA Full Employment
všechny plakáty

Obsahy(1)

Parodicky ladený dokumentárne podaný "kraťas" o možnej stratégii boja proti nezamestnanosti v Nemecku. Línia výsmechu plynie cez ideu, že zamestnávať je možné v neobmedzenom veku a v akomkoľvek zamestnaní. Agentúra "Agentur für Arbeitsbetreuung" vám prezentuje riešenie situácie, aby štátu začali od ľudí opäť prúdiť dane. (brutale)

(více)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

V roku 2008 ťažké časy zasiahli Nemecko a jeho doposiaľ prosperujúcu ekonomiku. Nelichotivý klesajúci trend pracovných aktivít obyvateľstva, zráža príjmy z daní do štátneho rozpočtu. Nemecká Agentúra pracovnej podpory (Agentur für Arbeitsbetreuung) so sídlom v Magdeburgu, prichádza so svojim programom pre seniorov, ktorí sa vďaka nemu môžu opäť zaradiť do produktívneho pracovného života, nech je ich náplň akákoľvek :) ### Short dvojice Thomas Oberlies/Matthias Vogel je poňatý ako televízny dokumentárny spot (tzv. mockumentary), propagujúci ich zanietenie pri boji s krízou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Každá země se s finanční krizí potýká jinak. Německo kupříkladu nezapomíná na své důchodce a ti jsou rádi, že můžou přiložit ruku k dílu…Tvůrci pojali tento snímek jako jakýsi zábavný dokument, ve kterém nám ukáží hned několik humorných scének, při kterých budou spokojeni především fandové zombie žánru. Jelikož jde o „dokument“ musíme překousnout spoustu zdlouhavých monologů/ rozhovorů mnoha postav, ale jakmile přijde na řadu akce, je určitě na co se dívat. Po ruce je spousta rozmanitého arsenálu zbraní a tak je nám zde nabídnu pestrá sbírka nejrůznějších způsobů likvidace nenažraných zombíků. ()

Reklama

Reklama