Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Lze snadno poznat, že původní herci po nezdařeném sequelu se asi styděli vstoupit do té hnusné kalné řeky znovu - nebo už na ně nikdo nechtěl dát ani cent. Skutečnost je taková, že někdo zeslonil, co se dalo a ještě to přizabil debilními histrióniky v hlavních rolích. Bída, děs a utrpení - nikoliv jako ústřední motiv filmu o hledačích záhad, ale jako definice filmu samotného. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to dneska v televizi a i při stopáží 79 minut sem se občas přistihnul jak se pokouším udusit ve vlastním podpaží. Těžko říct pro koho se tyhle filmy točí,nebo proč se vůbec točí, mám pocit že v dnešní době musí tohle vyfáknout i šestiletej smrad co má za sebou první cigáro a na mrd se chystá na svoje 7mý narozeniny.Jedna z milosti, že jsem sjetej práškama na bolest. Ideální film pro Verbala, složitost filmu musí jeho králičí mozek ve velrybím těle zcela zvládnout. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Neviděla bych to až tak černě. Ovšem, nejsem v žádném případě objektviní, protože Scooby patří mezi moje nejoblíbenější animované postavičky. Jak už sám název napovídá, tak se dozvíme, jak se celá parta řešící nejrůznější záhady dala vlastně dohromady a na to vše stojí. Duchové, kteří tu poletují vypadají více než dobře. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak s tímhle kouskem bych se nikde moc nechlubila, ale na druhou stranu musím přiznat, že mě tahle taškařice o vzniku známé party bavila. Skoro bych řekla, že i víc jak oba hvězdně obsazené filmy (rozhodně víc jak dvojka). Je mi líto dávat za dvě, protože tak zlé to opravdu nebylo, takže alespoň slabší tři hvězdy. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezajímavé, zbytečné pokračování umírající série, snažící se vydojit poslední love ze zbylých diváků. Brian Levant je na tom asi opravdu moc špatně, když musí brát už i televizní srágory, ale co naplat, složenky jsou neúprosné. Nebudu se rozepisovat o hovadinách, aspoň k velmi podivnému obsazení, nerespektující podoby z kreslené předlohy, největším přehmatem je obsazení Kate Meltonové do role Daphne, které ve filmu nemá být ani šestnáct, ale vypadá přinejmenším na pětatřicet. Budu milosrdný, ve dvě v noci už tak nevnímám, tak za dvě. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama