Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

pekas 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo nikdy nebyl můj šálek kávy. Ale už jsem i tak něco dílů viděl a v intencích tohoto seriálu je tenhle film úplně v pohodě. Zápletka naprosto standardní Scooby Dooovská, nechápu dost dobře ty kritiky tady. Vždycky to byl seriál pro děti a jako k takovému taky přistupuju. Dětem se to líbí, jako rodič neshledávám žádnou závadu, takže slabší čtyři. Zatím mě všechny tři hrané filmy bavily víc než animované. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nové Scoobyho dobrodružství jenom potvrzuje klesající úroveň filmů kdysi díky filmům jako Beethoven nebo ten kluk je postrach 2 slušně vykročivšího Briana Levanta. Hlavní hrdinové (až na čestné výjimky), kteří se podobají svým animovaným vzorům asi jako celý film původnímu seriálu (především Fred vypadá jako z dvanáctého dílu „Prciček“), rušivý Shaggyho český dabing (za což Levant zcela jistě nemůže), céčková animace Scoobyho (za což Levant zcela jistě může), banální příběh (za tohle taky)a spousta dalších maličkostí (háži také na Levanta) , dělá z této „mysteriózní“ rodinné zábavy spíše „mysteriózní“ dětskou zábavu. ()

Reklama

KdG 

všechny recenze uživatele

Super film, dlouho jsem čekal na film kde vysvětlí jak se parta dala dohromady a musím říct že se to scénáristům povedlo. Nechybí záhada, původ postav a Scoobyho. Postavy vypadají jako ty animované i když trochu mě vadilo že Fred byl tmavovlasý a Velma byla černovláska když v seriálu je hnědovláska a Fred dokonce blonďák ! Co mě taky dost mrzelo že se to neodehrávalo v 60tých letech ale v současnosti a pak drobnost Scoobyho ňamka je špatně přložená má to být keksík nebo sušenka. ;-) ()

Meev 

všechny recenze uživatele

I když to bylo natočené jen kvůli penězům, mně se taškařice o tom, jak se vlastně parta seznámila velmi líbila, jen mi vadilo, že v kresleném seriálu bylo snad vždy vysvětlené, co a proč se jak dělo a zde si létají duchové, protože někdo vyslovil zaříkávadlo, to mi přijde trošku dětské a filmaři si s tím mohli více pohrát, herci jsou sympatičtí až na Velmu, tam mi do oka nějak nepadla a samotný Scooby mi přijde takový.,. obtloustlý ? Nebo nevím, jak to vysvětlit, ale zřejmě to je naschvál. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

K mému velkému údivu a vzhledem k mým minimálním očekáváním musím s překvapením konstatovat, že tenhle film vůbec nebyl špatný. Jistě, v tomto případě souhlasím s tím, že už jde zřejmě jen o to vyrazit peníze z fanoušků seriálu a filmů Scooby-Doo, a herci z původních dvou filmů asi věděli, proč do tohohle projektu nejdou (ovšem ona je otázka, jestli jim to bylo nabídnuto). Ale pokud budu objektivní, tak musím říci, že tenhle příběh o tom, jak se vlastně parta kolem roztomilé mluvící dogy dala dohromady, je docela příjemný a velice zajímavý. Samozřejmě to není žádné veledílo, velkolepých triků se zde divák také v nějaké větší míře nedočká, ale jako příběh to funguje a dává to docela smysl. Diváci, kteří budou film chtít zkritizovat si jistě najdou mnoho důvodů a zřejmě i oprávněných, ale ti, kterým se to stejně jako mně docela líbilo, se v tom nebudou šťourat a film označí jako zajímavé vysvětlení zrodu jedné z nejznámějších televizních part. Scooby je pořád stejně roztomilý, hlavní představitelé hrají docela dobře a nic nepokazili, takže v tomhle směru spokojenost. Akorát byl docela nezvyk, že Fred není blonďatý, ale černovlasý, to bylo ale asi taky to jediné, co mi na tom nějak vadilo. Celkově film hodnotím jako docela zdařilý, vidím to někde mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale v tomhle případě převládá má slabost pro zfilmované příběhy Scoobyho, takže dávám čtyři hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama