Reklama

Reklama

Zhui ying

  • Čína 追影 (více)

Mladý pár žije spolu s adoptovanou dcerkou v malé vesničce, kde nabízejí ubytování a stravu procházejícím poutníkům. Ve skutečnosti se však jedná o dva mistry kung-fu, kteří před několika lety bojovali o tajemnou mapu k pokladu a nyní se ukrývají, jelikož mapa nevysvětlitelně zmizela, a nikdo neví kam. Jednoho dne však bohatý správce oblasti oznámí celé vesnici, že vlastní tajemnou a velmi cennou mapu, čímž vyvolá řadu událostí, které zcela změní kdysi poklidnou vesnici. (cubajz)

(více)

Recenze (4)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Z toho ich lietania by jeden už normálne začal znášať vajíčka! A že to mala byť prča, tak to mi došlo až takmer ku koncu filmu. Vtedy mi došlo vlastne, že : " O kurva, tu som sa mal zasmiať ! " ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím jestli to zhodnotím objektivně, ale tenhle film je supr taškařice pro toho kdo má trochu nakoukáno wuxia filmy, série, je mu známé to prostředí a různá klišé a samozřejmě se u tohoto filmu nezasmějete, pokud neznátě aspoň trochu celebrity Asie a jejich život. Dostávají to tady totiž pořádně slíznout:) O kom je řeč? Andy Lau, Jet Li, Jackie Chan se tu navzájem škádlí, do toho ještě přibude Jay Chou a ty vtípky fakt nechci spoilerovat, někdy je to hodně povedené a bláznivé, stejně tak musím pochválit parodii rytířského žánru. Akční scény jsou naprosto špičkové a vynikající, Francis Ng a Pace Wu podali výborný výkon. Jaycee Chan tu měl prakticky nebojovou komediální roli. Zajímalo by mě, zda se tomuto filmu dokázali parodované celebrity zasmát:) Protože já se válel smíchy po zemi v některých okamžicích, ne že bych padal z křesla pořád, ale fakt tento film má výborný spád, nápad, humor i akční scény. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si znova pozrel nejake kung fu, ktore ma nesklamalo a ani zas moc neocarilo. Tento film ma aj komedialne prvky, ale zas toho bojoveho umenia v nom nebolo. Aj tu maly zltkasti azijci lietaju, akoby tam neexistovala ziadna gravitacia. Bojove sceny aj mohli byt lepsie a aj viacej by som ich uvital. Chybajucimi bojovymi scenami to zaplnili dobre zapasovanymi dialogmi, ktore boli zabavne a nie amaterske a o nicom. V tomto bode ma film navrch a udrziava ho v komedialnom duchu, ktory mi dost sedel. Pri konci filmu sa aj dostavilo miesto pre dobrodruznost v podobe typu Indiana Jonesa. Pasce v chodbe boli zaujimave, ktorym nechybal humor pri ich zdolavani. Najviac ma pobavil ten vysnivany poklad, ktorym bol posadnuty skoro kazdy v tom mestecku. Neprezradim co to bolo, treba si to jednoducho pozriet, lebo to stoji za to:) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama