Reklama

Reklama

ProSieben FunnyMovie - H3: Halloween Horror Hostel

(TV film)
  • Slovensko Halloweenska hororová haluz

Obsahy(1)

Čo dobré už môže človek očakávať ,keď pripadnú piatok 13-teho a Halloween na ten istý deň? Štyria tínedžeri sedia v aute a sú na ceste na párty: krásna blondínka Janin (Jennifer Ulrich), jej priateľ Nico (Alfonso Llosa), ktorého tučný kamoš Acki (Axel Stein) svojim prdením zamoruje celé auto a vyrážkami posiaty šprták Martin (Hendrik v. Bültzingslöwen), ktorý je tajne buchnutý do Janin a ktorého si obaja ďalší chalani len doberajú. Keď im uprostred noci v lese na auto narazí kmeň stromu a z tmy sa vynorí obor s reťazovou pílou, myslia si, že už im snáď udrela posledná hodina. Ale, našťastie, ten obor na tínedžeroch neurobí žiaden texaský masaker s reťazovou pílou, no vykľuje sa z neho dobrácky majiteľ hostelu Harry (Christian Tramitz), ktorý našich mládežníkov odvedie do ubytovne, aby tam mohli prespať. V neskutočne malom hosteli uprostred tmavého lesa sú síce ubytovaní už len dvaja ďalší hostia – blonďavé naivky milionárske sestry Paris a Fikki, ktorých dych vyrážajúce telá uvádzajú Nicove hormóny do varu – čo veľmi hnevá Janin, ktorá hľadá útechu u šprtáka Martina. No túto noc to nezostane len pri pár rozbúrených hormónoch... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

dainio 

všechny recenze uživatele

Těch hororů, které tento německý výplod paroduje je opravdu hodně. Fakt, že jo. Uživatel "David3141" to vystihl přesně. Hlavním problémem je ale mizerně profláklé zpracování, které nezachrání ani bezpočet slavných parodovaných titulů. A o to hlavně jde. Snaha o gagy jistě byla -- to se nedá odepřít. Jenomže, jaksi vyšla do prázdna. Herci přehrávají (a to nevědomky) a tak ani ten humor není vůbec humorný. Scény jsou "nedomrlé", dialogy pitomě nesměšné a jakákoli smyslnost celého patosu nedochází. Možná by se zde hodilo přísloví, že kdo chce moc, nemá nic. Nicméně, tvůrci stopáž nepřehnali a tak se tento TV film dá shlédnout, bez jakékoliv ujmy. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní Partičky, naladený na zábavnej vlne som sa zo začiatku (asi tak 8 minút) celkom bavil aj na H3. Potom to už ale stratilo tie správne grády, vtipy sa stávali čím ďalej, tým viac trápne, nudné... Ku koncu však ešte pobavila paródia na Jacksonov Thriller, no a dopozeral som to! Takže je to za slabé dve hviezdičky. A k DaviD3141-ovmu zoznamu parodovaných filmov by som ešte pridal film 1408 - značka auta, na ktorom išli bola SAW-1408 (31%) ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Bez debaty jedna z najhorších paródií od čias keď vyhynuli dinosaury. Tvorcovia sa snažia sparodovať všetko možné od Piatku 13-ho po Saw, ale asi zabudli že základom paródie je taká divná vec zvaná humor. Ale zasa, sú to nemci, čo by už človek mohol od takých šnicľošov čakať, maximálne tak "Ein-zwei-Polizei". Niektoré chvíle boli naozaj "totálne úžasné", dve dievčatá s odhalenými kozami bežia lesom, tam je cedula s nápisom "koniec života" za ňou ďalšia cedula s nápisom "ozajstný koniec života" a keď tam jedna z nich dobehne vytiahne z kabelky mobil a zahlási že je fakt skvelá... niekto ( najlepšie nejaký echt nemec ) mi bude musieť vysvetliť čo z toho bolo vtipné. Podobne je na tom aj chlapec s tekvicou na hlave a starý hokejista čo sa túla lesom. Stopercentná demencia v originál nemeckej kvalite, alebo mentálny klystír pre náročných. ()

fifotron 

všechny recenze uživatele

Nuž takto. Väčšiu nudnú hororovú paródiu som ešte nevidel, kiežby tento film nikdy nenakrútili, aby som nestratil vyše hodinu z môjho života. Dávam jednu hviezdičku len preto, že vôbec mali odvahu nakrútiť takýto prepadák. Ak nemáte naozaj čo robiť, tak radšej nerobte nič ako si pokaziť oči týmto nezmyslom. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadělost jsem viděl před dlouhými, dlouhými lety letmo v televizi. Tuším, že i s českým dabingem, protože jsem si některé hlášky pamatoval trochu jinak, než nakonec zněly ve slovenském. V každém případě ze začátku celkem zábavná jízda s pěkně přitroublými nápady, ke konci spíš strašná nuda. Ani ne hodina a deset minut působila spíš jako celé dvě. Snaha byla, ale jde pořád jen o podprůměrnou parodii všeho možného z žánru hororu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama