Reklama

Reklama

Kikareta onna

  • Japonsko 聴かれた女 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ryo Kawase dosiahol vrchol svojho života - začal bývať v byte s vaňou! Keď si šťastný ako blcha napúšťa vodu do vane, zistí, že zreteľne počuje každé slovo mladej susedky z vedľajšieho bytu. Cez tenké steny počuje naozaj všetko, každé šuchnutie, mihnutie, každé jedno slovo. Aby počul ešte viac, zadováži si príslušnú techniku. Lenže na jednom mieste mu v odpočúvaní čosi bráni. S pomocou kamaráta, odborníka na odpočúvanie, zistí, že akási neznáma tretia osoba sa zabáva podobným spôsobom... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Úplně normální chlap se stává posedlý špehováním své krásné sousedky, no postupně se s ní začne sbližovat i osobně a přebírat ji jejímu divnému příteli. Čili taková ujetá (stran toho špiclování možná až úchylná), nicméně pohodová a trochu erotická romantika, u které mne velmi nadchl její poslední záběr. :-) ()

Fracek 

všechny recenze uživatele

Mladý muž získá nový byt a zjistí, že cokoliv se šustne v bytě u sousedů je slyšet. Nejvíc ho ale upoutají zvuky mladé ženy od vedle a tak se ji rozhodne odpouslouchávat. Zjistí, že s jejím přítelem není něco v pořádku a tak začne sousedce nadbíhat, aby ji nějak pomohl. Samozřejmě tak, aby to vyhovovalo i jemu ... film příjemně ubíhá a nevyhýbá se ani lechtivým scénám. Aoi Sola je krásná i sympatická, prostě pohoda. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Pod rouškou směšně nízkého rozpočtu se skrývá sympatický film, který svůj jednoduchý ale působivý příběh dokáže sdělit s takovou lehkostí, ze které by si mnozí vypravěči měli vzít příklad. Hned z několika nečekaně precizně provedených scén je znát, že Yamamoto není žádné ořezávátko a má kamerou co říct. ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Podle japonských měřítek zcela normální film jeden úchyl šmíruje svoji krásnou sousedku a zjistí ,že její přítel je ještě větší uchyl tak hodlá vzít věci do vlastních rukou snaží se vyšachovat stávajícího nápadníka takže si kní nechává posílat jídlo zcela náhodně ji potkává na ulici dolézá za ní do práce a pomalu jí valí šrouby do hlavy.Film je to průměrný ale musím dát jednu hvězdu navíc za kawaii Aoi Solu a její závěrečný výstup. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama