Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (784)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell mě asi nikdy nezklame. Opět hraje pošuka, opět mě pobavil. Marky Mark mi zase lez na nervy. Ten mi leze na nervy už někdy od poloviny 90. let, kdy se vysral na muziku a začal se věnovat filmu. Teda né, že bych jeho muziku nějak žral, ale třeba "United" byla svýho času fakt pecka. Jinak film mě docela pobavil. Sice to nebyla taková zábava jako většina jinejch fimů s Willem Ferrellem, ale pro mě za 4 hvězdy. Trochu mě překvapilo, že Samuel L. Jackson, kterej byl v televizních programech uvedenej mezi hercema na prvnim místě, si ve filmu zahrál v prvních 15 minutách a konec. Jinak z dalších herců bych vyzdvihnul Michaela Keatona a Evu Mendes. Evička je prostě super :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $119,219,978Tržby Celosvetovo $170,269,110Tržby za predaj DVD v USA $24,555,133 //počet predaných kusov 1,293,056 ║ Škoda že po prvej celkom slušnej polhodinke sa to zasekne a nikam neposunie ďalej, občas tam preletí aj nejaký ten podarený vtip ale okolo toho sa vždy nabalí hromada prázdnej vaty. Čo na tomto filme stálo $100miliónov?...asi honoráre, úroveň filmu podobná s Grown Ups(Dospeláci) /videl v kine: 40%/ ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Diamantovo rýdza mckay-ferrellovka. Občas trápna (nie často), občas tak nehorázne absurdne trápna, až je to zábavné (Wahlberg v baletnej škole), veľmi často skutočne vtipná (hlavne running joky s autom a bezdomovcami, kapitánovými citátmi TLC a Ferrellovými ženami). Áno, zápletka slúži len na rozohranie jednotlivých skečov, pričom niektoré sú na ňu napasované príliš nasilu, ale koho to prekvapuje? Veľká zábava s niektorými hláškami smerujúcimi do kultu. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že na nemalou porci geniálních vtipů (úvodní akce, vidlička na stole) připadá větší kupa fatální trapnosti (partnerské etudy), což navíc při dvouhodinové stopáži nemilosrdně vynikne. Je to ale paradoxně parodie z ranku Bláznivých střel, kdy se všechno řešilo s nemilosrdně kamenným ksichtem, namísto teatrálního pitvoření. Upřímně si ale myslím, že kdyby si Ferrell s Wahlbergem role prohodili, fungovalo by to lépe. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Přesněji ohodnotím po druhém zhlédnutíí, jelikož stále nemám jasno. Film je v zábavnosti dost nekonzistentní, jež jednou je trapný a podruhé neskutečně vtipný... zatím hodnotím 3,5 hvězdičky i když je to lepší podívaná než Poldové od Kevina Smitha... „Aim for the bushes“ ()

Galerie (72)

Zajímavosti (20)

  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku. (Peter-1307)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 119,2 milionu dolarů, součet těch celosvětových 170,5 mil. (NIRO)
  • Na konci titulků se nachází dodatečná scéna. (necisty)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama