Reklama

Reklama

Heart of Karl

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Drama / Akční
Kanada, 2008, 19 min

Obsahy(1)

Kanadský krátkometrážní snímek, který je opravdovou perlou tohoto žánru. Příběh dvou bratrů, který se odehrává v těch nejhlubších temnotách říše mrtvých. Will nadevše miloval svého bratra Karla, který ovšem zemřel a jeho duše nedošla klidu. Proto se rozhodl provést šílený plán, jak bratra přivést zpět mezi živé a vyslyšet jeho volání ze záhrobí. Vstoupí do opuštěného domu, který je útočištěm bezbožných kreatur a zplozenců pekla. Musí sestoupit do nejhlubších temnot pekelné říše a donést svému bratrovi jeho srdce. (SOLOM.)

(více)

Recenze (11)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Atmosférou mi to docela připomnělo Hellraisera, což je pro amatérské tvůrce hodně dobrá vizitka. Víc peněz, lepší herce, celovečerní stopáž ... a můžeme se dočkat pořádné hororové bomby. Tohle je zatím jen takový granátek. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je to levný, je to starý, je to hrozný. Masky a efekty vypadají jak z Power Rangers, obraz snad 5 pixelů, krev pořádně ani nešla vidět, CGI jak z 90 let, žádná poctivá ruční práce. No tohle bylo utrpení sledovat i těch 20 minut. 1 Hvězda ani nevím za co. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, při nemž okolí učurává nadšením a já se jen nudím. To zpracování mě prostě odpuzuje a nedokážu to překonat. Zároveň uznávám, že je to uděláno dost dobře a největší problém je asi ve mně. Proto 3 hvězdičky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní hororové psycho o dvou bratřích (Max a Karl). Stylově nádhera (grindhouse Švankmajer...) a zrůdy jsou přímo úchvatný, celovečerák bych taky bral! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krvavá legrácka z pekla nezapře inspiraci u Braindead, Hellraisera, Evil Dead a dalších podobných snímků, animace pak připomene minimálně surrealismus J. Švankmajera. Pro běžného diváka nejspíš překvapivé, kdo má nakoukáno, ocení spíše technické provedení aneb všechno lítá, co střeva má. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

...masky a muzikalne podfarbenie ...by postacovali aj pre projekt vacsieho rozsahu ,,,amaterizmus je vsak badat na kazdom kroku ,,niektore pohyby kreatur /mozu u niekoho vyvolat zrejme aj usmev/ ,,vrzgot vypravnych rekvizit ..podla mna aj kratka stopaz ,,deficit napätia, mi nedovolia hodnotit toto dielko vysoko nad priemer /max 65 % / ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ty krávo já na to čuměl jak vyoraná myš. Cool nápad, geniální zpracování a hudební stránka je luxusní. Blondýn je celkem dobrej, ale jeho mrtvej bráška, to je teprve bourák. Viděl jsem hodně povedenejch a zajímavejch kraťasů a tenhle musím rozhodně zařadit mezi ně. Naprosto epesní hororovej psycho úlet. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Amatérským tvůrcům se podařilo stvořit geniální dílo se vším všudy. Skvělá atmosféra, monstrózní hudba, velice kvalitní masky a hektolitry krve jsou tím pravým pekelným koktejlem, který uspokojí snad všechny hororové fandy. Pánové z Kanady si zaslouží mé uznání a doufám, že se od nich brzy dočkám dalšího stejně kvalitního zážitku. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Tak tady jde přesně vidět, že kde je srdce, tam nemusí být peníze a je to nádhera. No i přesto by se tvůrcům nějaké peníze hodili, protože by s takovým přístupem mohli vytvořit něco neskutečně masakrojízního, z čeho by si uslintal nejeden hororvý-gore fanoušek. 70% ()

Reklama

Reklama