Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 5

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (12)

Trailer 5

Recenze (1 237)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V posledních letech se rozmohla móda točit akční nebo fantasy filmy s hlavními hrdinkami a tak máme možnost vidět nebo poznat celou řadu nových a krásných hereček, které mají co ukázat. V tomto případě Gal Gadot vůbec nezklamala. Její krása je vidět snad až z Měsíce a i na Marsu by pochopili, na co si na planetě Zemi mají dát pozor, kdyby ji chtěli místní Marťani dobít. Horší už je to ale se scénářem, se kterým jsem osobně měl problém. Amíci si asi myslí, že u nás v Evropě jsme úplně blbý a tak tu smíchali vizualizaci první a druhé světové války a udělali z něj líbivý mišmaš, který sice vypadá docela dobře...ale jinak je totálně hloupej. Naštěstí tu ale ke Gal Gadot přifařili Chrise Pinea, který byl snad ještě lepší, jak ona. Měl opět nádhernou roli. Horší už to bylo s nepřítelem v podobě Davida Thewlise. Herecky dobrý, ale jako nepřítel bych ho směřoval někam do úrovni hodný strýček s knírem a bonbóny. No...osobitost by z filmu čišela, stejně tak i kvalita, ale podle mě je to pořád málo na to, aby DC padlo alespoň na rovinu s Thorem nebo Strážci galaxie, kteří přivedli do komiksových filmů novou úroveň kvality...a zábavy. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Velká nuda, takže to vezmu rychle - úvod na ostrově amazonek je sterilní, jakékoliv scény, kde se má odehrávat bojový výcvik působí hrozně lacině a snaží se vypadat tak moc efektně, až je to sterilní nuda, kde se sice metají salta a kozelce, ale vypadá to prostě blbě. A když se dostaneme do prvo-válečné evropy, tak je z toho némlich to samé, co Kapitán Amerika, akorát tu nikdo nemá hvězdy a pruhy na hrudi, ale na minisukni (teda, tahle filmová verze wonder woman je nemá, ale...). Ne, vážně, je to zcela to samé, DC znovu předvedlo absolutně nulovou invenci, nudnou CGI animaci ve velenudném finále s trapným padouchem a samozřejmě za tmy, že ano. Protože jsme temní, hůůůů. Slabé. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ať dostanem, co chcem. Ať dostanem, co potřebujem. Ale ať nikdy nedostanem, co si zasloužíme." Tak fajn. Z hlíny uplácaná Diana se mi líbila, ostrovní ráj s amazonkami bych chtěl jednou navštívit a tady pozitiva končí. Já prostě nemůžu ani trochu brát vážně holku, která s bičíkem, mečíkem, víkem od popelnice a neprůstřelnými chrániči předloktí likviduje kulometná hnízda a veškerou německou bojovou techniku. Že je to comics a ona má superschopnosti, takže může všechno? Aha, tak to jsem se asi neměl dívat, protože mě by to víc bavilo jako komedie, ke které to při závěrečném boji s Áresem mělo dost blízko. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#4 DCEU. Bylo nebylo, na konci roku 1941 vyšel první příběh Wonder Woman z pera Williama Moultona Marstona a od té doby uplynulo hodně času. 75 let čekal celý komiksový svět na její celovečerák, jenom u nás ty chybějící překlady situaci poněkud zkomplikovaly. Dnes už je ale Wonderka naštěstí mnohem víc, než jen vedlejší postavou z Justice League. Transpozice základního příběhu z 2. světové války do 1. světové války se povedla, Gal Gadot zazářila a Patty Jenkins nezklamala. Přijetí Wonder Woman 1984 už je ale zase docela jiný příběh, nicméně všichni, kdo milovali seriál Wonder Woman s Lyndou Carterovou jsou dodnes spokojení. #IMAX ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Asi by mě nejvíc bavil film Diana of Themyscira, který by se celý odehrával na ostrově amazonek. Ale i takhle je to moc fajn origin s velkým srdcem, kde když dojde na vyjadřování emocí v bitevní vřavě, nezní to tak pateticky, jak by se dalo čekat. Za mě zatím nejlepší DCčko ze Snyderovi stáje. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (43)

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama