Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

JFL 

všechny recenze uživatele

Defendorovou superschopností byla uhrančivost a Kick Ass sázel na coolness. Super má jen vše prostupující trapnost a omletou indie adoraci loserství. Jako všechny bezzubé "americké nezáviské filmy" sází na plejádu známých tváří, které natahují stopáž přehráváním sáhodouhých dialogů. Za zdáním prostořekosti a odvázanosti se skrývá srabácká konformita, jež se stupidní prvoplánovostí pochlebuje fandům. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který nevěděl jaký chtěl být. Jednu chvíli si to hraje na drsnou komedii ve stylu Kick-ass a o pár vteřin dále, nejhůře ve stejné scéně, to najede na naprosto vážnou, až dramatickou notu. V rukou schopného režiséra by se to dalo udržet pohromadě, jenže James Gunn to absolutně nezvládnul a celý film tak vůbec nedrží pohromadě, i když pár scén je docela fajn. Hlavní hrdina je navíc totálně nesympatickej a Rainn Wilson se taky zrovna dvakrát nevytáhnul. Vlastně jedinej člověk, který to celý jakž takž táhne, je Ellen Page, která si zahrála magora se vším všudy. Jen kvůli ní se ale na to koukat určitě nevyplatí. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jestli dám filmu Super 3*, musím Kic-Ass zvednout o jednu nahoru.Komorní nezávislárna, která se zbytečně bere moc vážně, emoce jsem jí nevěřil ani minutu a díky bohu za občasný humor a pořádně krvavou akci.Problém je hlavní hrdina, kterým je nesympatický Dawn a jeho společnice, která byla opravdu nesnesitelně na tečku.Ano jistě, znásilnit bych se nechal taky, ale hned potom bych jí hasákem rozmlátil hlavu.Ani mu nemůžete vlastně moc fandit, umlátit někoho heverem jen proto, že předbíhal ve frontě na kino?To už raději snesu patnáctiletou školačku, co krájí padouchy katanou.Finální bitka slušná, Kevin Bacon skvělej a konec na pěst.O trošku lepší než Defendor, ale pořád čistej průměr.50%. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

The Crimson Bolt a Boltie. Asi ta nejšílenější a nejrozdílnější superhrdinská dvojka, kterou znám! Frank - nevýrazný ulízaný a ubrečený chlap, kterýmu drogovej dýler šuká manželku a Libby - sexy (pro mě) prodavačka komiksů, která ujíždí na superhrdinech. Z toho může vzniknout jen pořádná dávka šílenejch scén, který mě fakt bavily! A klobouk dolů...na to, že by to podle mě měla být akční superhrdinská komedie, tak tvůrci s krví a kousky těl opravdu nešetřili. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Potenciál tu byl veliký, ale zpracování bohužel příliš neoslní. Některé scény jsou výborné - více prostoru pro Holy Avengera! - a explicitní násilí potěší. S Kick Assem by to ale bylo snad skoro nefér srovnávat, protože ten je prostě o třídu někde jinde. Na celém filmu je nejotravnější ten malý hubený chlapec (Ellen Page), který musí celou dobu buďto hystericky ječet nebo si osahávat místa, kde má většina žen ňadra. To jsem vážně jediná, komu Page nepřišla sexy, ale nechutná? Naštěstí se tu najde taky dost vtipných míst, které táhnou hodnocení nahoru. Bez toho navážení se do křesťanství by to ale asi šlo do kytek úplně. S odřenýma ušima za tři s vědomím, že už si to nikdy nepustím. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Ve chvíli, kdy se z Libby (Ellen Page) stává Boltie, postava pronese: "Mohla bych mít drápy, jako Wolverine." Později si drápy skutečně pořídí, avšak nikoli tři, jako má Wolverine (Hugh Jackman) z filmové série X-Men, ale pouze dva, jako má Wolverinův ženský klon X-23. (Lorge)

Reklama

Reklama