Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovně schovaný a lehce přehlédnutelný film, kterého zastíňuje známější Kick Ass. Ono se film nese na podobné vlně akorát s nižším rozpočtem a s menšími ambicemi, ale krví a černým humorem se zde naštěstí nešetří, takže tahle ulítlá komixovka s Looserským herem, který má v životě pouze dvě krásné vzpomínky a to jak se oženil a dal směr policejnímu důstojníkovi o podezřelém:D mě příjemně bavila. 75% ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Pro mě to moc super nebylo. Asi to mělo být vtipný, ale mně to moc vtipný nepřipadalo. Takový laciný humor. Jistá podobnost s Kick ass, ale bylo to natočeno ve stejném roce, takže nikdo od nikoho neopisoval. Ale s Kick ass se to vůbec nemůže rovnat. Za mě zbytečně moc brutální. U takového filmu, braného spíše komediálně, mi to vadí. Navíc hlavní postava celkem nesympatický dement, takže ani nebylo komu fandit :) ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: James Gunn | Hudba: Tyler Bates | Produkcia: Ted Hope, Miranda Bailey | Distribúcia: IFC Films (US), StudioCanal (International) | Štúdio: This Is That Productions HanWay Films, Ambush Entertainment | Rozpočet: 2 miliónov $ | Tržby: 324,138 $ || Blbosť a otupelosť tu nemá hranice, no režisérskou invenčnosťou zúčastnený herci dosiahly, že to celé berú smrteľne vážne, a z finálnej konfliktnej scény budete mať tým pádom taký zmiešaný pocit humornosti a dramatičnosti zároveň, že vám garantujem, že ste nikdy nič podobné nezažili. Len preto, a kôli Liv za dva*. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Původně jsem sem chtěl napsat pouze sonet na Ellen Page, ale rozhodl jsem se, že ji sbalim někde jinde na svoje zelený oči a donebevolající charisma. Super je přesně ta škatulka debilní až vtipný, oslava nevkusu (James Gunn koneckonců kopal za TROMu) a nakládání s rozpočtem, kterýmu se ani rozpočet řikat nedá. Cena za spícího producenta a podpory studií, který jsou spíš rádi, že pod nima někdo točí filmy, než aby řešili jaký, je naprostá nepředvídatelnost a amorálnost dláždící dobré úmysly. Super je dítě Kick-Ass, ale vítězí tam, kde rodiče nervozně přešlapávali - v konci, který tento film posunul na pět hvězd. A ano, ten film skutečně nemá koncepci. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dramatičtější, drsnější, a dospěláčtější než Kick-Ass, zároveň ale postrádající ono nepopsatelné hrdinské kouzlo, které se Vaughnovi do jeho snímku povedlo nějakým záhadným způsobem vměstnat, a díky kterému si film oblíbily tisíce fanoušků po celém světě (rád se mezi ně počítám). Takže i když je Super minimálně stejně vtipný (ale jiným způsobem), zatraceně cool, a obsahuje dokonce jednu scénu, při které divákovi spadne čelist, stejně ho nejspíše uvidí MNOHEM méně lidí. Doufám tedy, že nezapadne, protože to by si celý tvůrčí tým rozhodně nezasloužil. Je mi úplně jasné, že až si ten film pustím potřetí, bezvýhradně se do něj zamiluji. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2010 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama