Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Tormented dochází na střední škole k šikaně. Skupinka šikanujících teenagerů v čele s frajírkem Bradleym (Alex Pettyfer) dožene svého spolužáka Darrena Mulletta až k sebevraždě. Krátce po pohřbu se Darren vrací ze záhrobí do školy, aby pomstil veškerou křivdu, jež na něm byla vykonána. (Chatterer)

Recenze (41)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hodně sprostá a o něco méně vtipná horrorová komedie o teenagerech pro teenagery. Vlastně nejen pro ně, mně se to líbilo taky. Vraždící mrtvola závislá na astmatickém spreji, fajn nápad. Kdyby tvůrci aspoň o trochu víc využili Mullettova potenciálu, hvězdu přidám. Stačilo málo - víc akce a méně keců, krvavější a sadističtější vraždičky, víc nadsázky a úchylnosti. Pak by to byla komedie podle mého gusta. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, jak jsem se na tohle mohl dodívat až do konce, ale stalo se. Slasherů ze školního prostředí je dost a tento není žádná speciální výjimka, který by se něčím vyjímala a když se pan Wright pokouší uklidit po sobě krvavými scénami, tak se mu to moc nedaří, přece jen mohl být trochu originálnější. Za docela nečekaný konec hodím alespon tu jednu hvězdu, ale víc by ze mě ani ten šikanovaný nevymlátil ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde strašně fandíte záporákovi a spolu s ním si užíváte jeho krvavou práci na nesympatických obětech, které si nezaslouží nic jiného než svou smrt, respektive, popravdě řečeno, kde klaďas kydlí hnusné záporáky, jsou fajn. Puberťácký horror pro puberťáky. Nejdříve jsem si myslel, že jeho hlavním problémem bude, že nejsem puberák, ale nakonec to nebylo špatný. Ten záporák je docela dobře pojatý. A i když ty postavy jsou možná zbytečně moc stereotypně přecharakterizované (už je docela otravné, jak je strašně jednoduché si dělat prdel z emařů a nikdo si neodpustí to udělat), funguje to docela dobře i jako studie šikany. Začátek byl trochu rozpačitý, ale pak se to docela i srovnalo. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Takže komedie v žádném případě, teda aspoň já se nesmál a nevím čemu jsem se měl smát. Po hororové stránce je to na krvavé scény a brutálnosti docela obstojné, sem tam je tam scéna, která zaujme. Po dějové stránce to mohli více doladit, čekal jsem a zároveň jsem si přál, aby vrah nebyl ten, kdo jim nakonec byl, tím u mě film hodně klesnul. Silný podprůměr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas je vážně nejlepší si o filmech nezjišťovat dopředu vůbec žádné informace, ani si nečíst strohé obsahy na internetu. Díky tomu se nepřipravíte o překvapení, které se v některých z nich skrývá a následně si dopřejete vcelku solidní podívanou. A tu mi dle mého tato černá komedie říznutá prvky duchařiny a slasheru nabídla. Nečekejte zázraky, ale objeví se tu několik solidních hlášek a těžko zapomenutelných scén, díky kterým mi tento britský filmeček jen tak rychle nevyprchá z hlavy.    Kostra příběhu originalitou sice nehýří – šikanovaný teenager, který umře a následně se mstí – jo to už tu několikrát bylo. Nicméně tady si mě hlavní hrdina získal docela na svou stranu. Krásy vskutku moc nepobral, ale ta partička trýznitelů si nic jiného než bolestivou smrt nezasloužila. Rozmazlení fracci, nadržené teenky, kecy o sexu, kanadské vtípky a pěkně naštvaný duch. Jo tato kombinace fungovala docela obstojně, některé vraždy jsou pěkně krvavé (doprovozené černým humorem, morbidními situacemi), vše je doplněno i o několik pochybných existencí v řadách vedlejších postav. Nudnějších pasáží tu ani moc nebylo a jakžtakž to i rychle odsýpalo.    Je však potřeba říci, že zde byla i celá řada onoho neoblíbeného „klišé“, které někoho může otravovat. Asi nejvíc bych pokáral práci kameramana. Buď měl místy epileptický záchvat, nebo mi ten jeho trhaný styl prostě nesedl. Je mi ale jasné, že takový film nemusí sednout každému. Já se u něj ale bavil a i z toho důvodu mu dám průměrné ohodnocení. 50% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama