Reklama

Reklama

Prodigy

  • USA The Prodigy (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Film Prodigy vypráví příběh Trumana Fishera, druhořadého vymahače, a sadistického nájemného vraha přezdívaného Rains. Ten si Trumana vybere jako svého nástupce, kterého se snaží všemožně přesvědčit. Vyhrožujeme mu, pronásleduje jeho přítelkyni a terorizuje pár jeho blízkých přátel. Díky promyšleným útokům za sebou nenechává téměř žádnou stopu, tím využívá a zároveň posiluje svoji mystickou pověst. Trumanovi se svého tajemného nepřítele nedaří nalézt, se zděšením si uvědomuje, proč si Rains vybral právě jeho jako svůj cíl. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Dobrý masakriáš to sa musí nechať. Začne to super krvavou a dlhou prestrelkou i dlhou bitkou. obe skvelé. Potom síce tempo kus upadne ale tajomno okolo vraha je dobre vykreslené aj jeho vraždy sú fajn drsné. No a v závere príde o niečo slabšia a kratšia (ale stále dobrá) prestrelka a potom opäť dlhý súboj, trošku menej drsný ako počiatočný ale skvelý. A taký zaujímavý záver. Za 5*. Kaufman je kráľ béčok. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu to vypadalo na béčko o partičce malých gangsterů, ale postupně se děj začal měnit ve velice slušnou akční krimi. Následovalo pátrání po tajemném sadistickém vrahovi, přibývalo mrtvol a atmosféra houstla. Nakonec z toho všeho nebyla vůbec špatná kriminálka a milovníci žánru by tenhle filmeček mohli ocenit. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kaufmanova celovecerna prvotina ukazala naplno jeho prednosti. Spickove prestrelky. Hned v uvode sa dockame monumentalnej spickovo natocenej prestrelky s uchvatnou pracou so zvukom zakoncenej skvelou bitkou. Bohuzial potom nasleduje dlhe patranie po vrahovi, ktore je cim dalej tym nudnejsie. Fakt nechapem tu prestrelenu stopaz. Skratenie o polhodinu nezazivnych kecov by filmu prospelo. Aspon ze postavy funguju a aj ked tu hraju same nezname xichty, tak su typovo pefektne vybrati. Najlepsi je charizmaticky hlavny hrdina. Vo finale sa konecne znova dockame dalsej skvelej prestrelky a bitky. Je neskutocne, co dokazal Kaufman natocit za 114000 dolarov. Velkou oporou mu je talentovany kameraman Rutledge a tak aj obycajna scena v ktorej chlapik v dazdi lezie na staru hnusnu strechu vyzera uchvatne. Pochvalu si zasluzi este aj kvalitny soundrack, ktory dodava tomu zdlhavemu patraniu atmosferu vdaka, comu sa da film prezit aj v neakcnych scenach. Vysledok rozhodne stoji za jedno pozretie uz len kvôli prestrelkam, ktore nepôsobili tak stereotypne ako v najnovsich Kaufmanovych filmoch. 5/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, který mi připomínal svým dějem několik počítačových her dohromady. Začátek se táhne v docela nudném akčním duchu a já si říkal, že to bude pěkně nudná dvouhodinovka. jakmile začal vrah řádit dostavilo se konečně i napětí a nápaditost vražd. Zdánlivě mi to připomělo starou dobrou 7even. Bohužel tady hráli celkem nesympatičtí herci, kteří sráželi kvalitu filmu na kolena. V celkovém hodnocení se budu držet průměru, protože film měl několik světlých chvilek, ale docela často mě ubíjela akční nuda. slabých 5/10 ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Celý snímek je vlastně o tajemném zabijákovi a až někde v pozadí je partička, která po něm jakoby jde, v čele s hlavním hrdinou. Zabijákova aura je ovšem fascinující a ona hororovost a někdy až vypočítavá brutalita jeho jednání mě rozhodně chladným nenechávala. Film má svoje jednoznačné vrcholy, které ač jsou často předvídatelné, tak umí vygradovat atmosféru na maximum. Snímku trošku chybí epičtější závěr, který by ho posunul do vyšší ligy. Takto je to velmi slušný nadprůměr a jen těsně mu uniká 4tá hvězda. 69 procent. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama