Reklama

Reklama

Ali opouští rodnou Iowu a míří přímo do L.A., aby si splnila svůj sen a stala se zpěvačkou a tanečnicí. Hned první den narazí na noční podnik Varieté, který řídí vysloužilá kabaretní zpěvačka Tess se svým kamarádem a krejčím Seanem. Podnik má své dny slávy dávno za sebou a Tess bojuje o to, aby chátrající divadlo udržela při životě. Ali se do tohoto místa hned zamiluje a za podpory číšníka Jacka se v něm snaží prorazit. Tess je k jejímu snažení vrcholně skeptická. Ali nezbývá než vzít do ruky podnos a v roli servírky čekat na svou příležitost a bojovat o své místo na jevišti. Události však naberou rychlý spád, když její silný hlas způsobí, že se z ní nakonec stane hvězda, jakou vždycky chtěla být. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (406)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit Christinu Aguileru, potažmo její hlas, tak bych byl na pěti hvězdičkách. Ačkoliv jí jako popstar nemusím, tak zpívat, alespoň tady, umí. Jenže tohle nebyl koncert (i když ho to chvílemi připomínalo), ale celovečerák .. a bohužel s neskutečně mizerným scénářem. Víc jak za dvě hvězdičky to u mě není. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Pěkné, barevné, dojemné, stylové, potěšilo mě to jako většina hudebních filmů. Ty dvě dámy mají fakt zlato v hrdle, Christina je jedním slovem anděl a Cher si i po letech udržuje status šarmantní distingované dámy. I když filmu kralovaly převážně ženy nebo něco mezi nimi, přesto nad nimi jasně vyčníval zajímavý téměř neznámý Cam, který působil všeljak dobře, ale rozhodně jako gay nevypadal. Scéna svádění s chrumkami, či co to bylo za žravku, se nedá ani raději komentovat...;-) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých písniček poslepované dohromady příšerně klišovitým příběhem a většinu času odejpající režií. Cher i Christině to zpívá pořád dobře, hudební čísla jsou udělány uspokojivě a herecky je to taky celkem fajn. Cher je výborná, Stanley Tucci si svou roli vychutnává a Cam Gigandet se pokouší aspoň trochu držet pohromadě tu romantickou linii. Christině to totiž dobře zpívá a hezky vypadá, ale herecký talent u ní najdete ztěží. Navíc byla ta její postava strašně nesympatická. Zbytek obsazení byl bohužel celkem nevyužitej (Dane, Bell, Cumming..). Příběhově je to ale strašná nuda s příšernými dialogy, která vás nemá naprosto čím překvapit. Navíc je to i dost dlouhý, takže posledních 20 minut už jsem se, i přes režisérovu snahu, regulérně nudil. Po loňském Nine další muzikálový průměr.50% ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Na Moulin Rouge to sice nema, ale kvalitni muzikal to urcite je a rozhodne Burlesque radim minimalne o uroven vys, nez priserne Chicago. Christina Aguilera svou prvni vetsi roli dala s prehledem a Cher je veteranka, ktera to ma v malicku (a btw, jak je mozne ze vypada takhle, nebo jako na fotce zde v profilu kdyz ji je 65???). Nicmene kdyz porovnam jeji hrani s dalsi ji rovnou veterankou Madonnou, je na tom Cher herecky podstatne lepe. Ale co, Madonna ma zase mnohem lepsi hudbu (a mozna proto zde take zazni s Ray Of Light), i dalsi songy a hudebni slozka je jak se na muzikal slusi na urovni, obzvlast me pobavila burleskni verze Mansonovych Beautiful People s Christinou na vokalech. Skoda, ze reziser je gay a jako spravny gay neni schopny si to nechat sam pro sebe, takze to musel proste zakonite nacpat i do filmu ve forme totalne zbytecnych gay scen a dialogu. Bez nich bych nevahal jit na 4*. 6/10 ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

2,5*/5...Christina je skutočne sexi, spievať nesporne vie! Len škoda, že mňa podobné hlasové onanie nebavia a skôr ťahajú za uši. Burlesque je nablýskaná muzikálová rozprávka o tom, ako sa z dievčaťa stala hviezda. Všetko sa ligoce, dekorácie sú adekvátne prestrelené, čo by nebolo zle, keby to všetko nebolo také nejaké fake- tak ako toporná múmia Cher. Niektoré choreografie sú vydarené, rovnako ako pár piesní (poteší aspoň upravené Beautiful People od MM), no ako celok je to "jedným uchom&okom dnu a druhým von". Ešte ma možno presvedčí o opaku znalec muzikálov, Mr. Sovereign:) Od čias geniálneho Moulin Rouge stále čakám na podobný zázrak.... ()

Galerie (89)

Zajímavosti (21)

  • Píseň "You Haven't Seen The Last Of Me" od Diane Warren byla v roce 2011 oceněna Zlatým Gobém. Skladba však nebyla nominována na Oscara, což Cher komentovala slovy, že by píseň by si nominaci vysloužila jen v případě, kdyby ji nezpívala ona. (Exos)

Související novinky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama