Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se zdá, že všechno jde příliš hladce, dostaví se obvykle potíže. U dobře známého bufetu Üvegtigris se ale potíže dostaví, i když se předtím nedařilo. Známá šestka cítí, že je třeba s tím něco dělat, ale nic s tím nesvedou, protože jim do toho vždy něco přijde: svatba, pohřeb, meteor, mapa, aligátor nebo kolotoč. Lali se i tentokrát snaží dostat svůj podnik do světových rozměrů, ale nedovolí mu to vnější obtíže. Jeden z místních architektů by rád postavil obytné prostory poblíž jezera, kde se bufet nachází, a chce odsud Laliho vyštvat i s jeho podnikem. Lali se však nevzdává a s pomocí svých kumpánů architekta pěkně odpálkují. (padawan88)

(více)

Recenze (2)

padawan88 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování veleúspěšné jedničky, která seriózně navazuje v příběhu. Vtipy jsou nové, neokoukané. Prostě paráda!!! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tahle libůstka rozhodně není pro intelektuální slušnáčky, vyžívající se v korektnosti slovní i obsahové. Tady lítaj píči vzduchem jedna báseň na absurdní situace navauje ještě absurdnější řešení a partička neorotdoxních hungárů rozesměje každýho, kdo nebere tenhle svět jako jednu velkou učebnu korektnosti. "Máš nealko pivo ? " "mám" "tak ty chcanky vylej a dej mě pořádný pivo" . Nic mně letos v kině nepobavilo víc než tahle píčovina. Jen musím oponovat kandidátovi na prezidenta a pořadeteli 3kino v jedné osobě uživateli Mulosz, že bych se s takovejma lidma nechtěl setkat......já klidně i pivko bych s nima dal, protože copak může být člověk co přitáhne kolotoč někam k silnici a čeká bohatsví a slávu špatnej ? Ve filmu uvidítě nejbizardnější přiznání a výslech současně. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama