Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lester Bacon je poctivý mäsiar zo starej školy, ktorý zbožňuje svoju prácu. Dlhé roky bol majiteľom veľkého vidieckeho bitúnku Keď sa však doba zmenila, nedokázal zmechanizovať výrobu a prispôsobiť sa novým postupom, a tak musel svoj bitúnok časom zavrieť. Spolu so svojím retardovaným synom Buddym sa stiahli do ústrania a mlčky sa prizerali, ako ich rodinná firma chátra.
Osem rokov po zatvorení podniku sa o Baconov pozemok začne zaujímať jeho bývalý zamestnanec, ktorý sa ho oň za pomoci miestneho právnika a šerifa pokúša pripraviť. Spustnutá budova bitúnku sa navyše stáva častým miestom pre zábavky partie miestnych tínedžerov. Lester a Buddy sa rozhodnú konať a počet nezvestných v malom mestečku začne prudko narastať... (Karamanlis)

(více)

Recenze (21)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ale jo, není to špatnej slasher, ale v červený barvě bych ho rozhodně neviděl. Slaughterhouse je standardní vyvražďovačkou, která nezáživnou historku o majitelích zkrachovalých jatek občas proloží nějakou tou vraždou a nevhodnou srandou. Zabiják je navíc retardovanej tlouštík bez masky, co se ohání obřím sekáčkem a kvičí u toho jako podťatý prase. Dohromady devět mrtvých, kozičky tentokrát žádný, ještěže tu nechybí ta správná osmdesátková atmosféra. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po takovýmhle červeným hodnocení mě mohlo čekat jenom překvapení protože o filmu jsem moc nevěděl a plakát je správně béčkovej, ale bohužel se ukázalo že hodnocení je až moc vysoké. Nakonec se z toho stala poměrně koukatelná, nicméně nic než průměrná kravina. Paradoxně mi nejvíce vadil ten humor kterej mi tu moc neseděl a i příběh o debilovy co chtějí sebrat jatka mě nezaujal. Naštěstí se tu člověk moc nenudí a některé scény dokonce potěší. Ale jak jsem říkal kdyby hodnocení nebylo tak přehnaný jsem daleko více spokojený. Takhle jen průměr. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jó, řezničina to je dřina a svý o tom ví i Buddy. Tenhle starej slasher nás přivádí na " novodobí " jatka, kde se neporáží prasata, ale především lidi. Prsty v tom má retardovanej, chrochtající killer se svým sekáčkem a jeho taťka. Krvavý a místy i vtipný ( řekl bych, že chtěně ). Nemůžu si pomoct, ale mě tenhle " prasečí " slasher sednul. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch vyloženě povedenějších slasherů 80. let. 80.ky z buranova jak vyšitý. Zabiják a jeho motiv k vraždění je znám hned od začátku. No je to takový odporný tlustý hnusný upocený hovado se sekáčkem ... trochu větším sekáčkem ... :)) Kdo má rád venkov a zvířátka, tak si příjde na svý, protože je zde spousta záběrů na prasata, prasečák, kde se taky děj hodně odehrává, zabíjení prasat in real na začátku filmu a zabíjení teenagerů a věšení je na háky v další stopáži filmu. Sleazy, docela vtipnej a hlavně krvavej, kde jsou na svoji dobu docela neskrytý gore scény, flick, kterej prostě baví ... ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková vyvražďovačka, která sakra páchne po krvi, třebaže má lehký komediální nádech. Opravdu, tady se tnulo do živého. Vraždy jsou krvavé a ječící mládež tu porcuje duševně zaostalej tlustej týpek s velkým dvouručním sekáčem. Atmosféra je taky slušná a celkově se mi tahle řezničina v areálu zavřených jatek líbila. Samozřejmě tradiční nešvar zůstal v podobě plytkosti děje a nelogických kiksů, a přestože Slaughterhouse není žádný vrchol v rámci subžánru, tak pro fandy to můžu s klidným svědomím doporučit. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama