Reklama

Reklama

Hito no sex o warau na

  • Japonsko 人のセックスを笑うな (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Snímek pojednává o devatenáctiletém studentovi Mirumeovi, který se neobvykle setká a zamiluje do Yuri, která pracuje na univerzitě jako učitelka litografie. Yuri, které je skoro 40 let, se chová hodně nepředvídatelně a má specifický smysl pro humor. Mirume jednoho dne přijme od Yuri nabídku, aby se stal jejím modelem a ta ho poté svede. Tak jak se zprvu zdá pro Mirumeho tenhle vztah perfektní, později se vše začne hodně komplikovat, a to nejen díky povaze Yuri, ale například i zjištění, že je Yuri vdaná. K tomu je tu ještě Mirumeho kamarádka z dětství, která ho miluje, ale není mu to schopna dát najevo. (Ceres)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Hmm, tohle byla lahůdka, přesně tohle mám na Japonsku rád. Film plynul v pomalém tempu a obsahoval některé velmi dlouhé záběry, ale to přesně mě na filmu bavilo nejvíc, protože v těch délkách se nádherně podařilo vykreslit pocity postav. Nádherný snímek, hodně originální, skvělá režie a hlavní protagonisti. Jsem rád, že takové film existují, i když to nedokáže dost lidí náležitě ocenit:-(. Nebyla to čistá komedie, ale spíše drama s komediálními prvky, které ve film pěkně zpestřují, kdy např. ve scéně, kde Mirune říká svému kamarádovi na přednášce, že měl sex a on vykřikne nahlas "cože?", bravurní:D, takže komediální prvky tenhle film měl a ne že ne. Jinak za mě 95%, nezapomenutelné. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Je sice hezké mít emocemi nabušený námět, který si jen říká o to, aby byl zfilmován a stal se nádherným snímkem, ale evidentně to nestačí. Řekněme si upřímně - příběh milostného trojúhelníku studentka - student - učitelka je příliš okoukaný na to, aby byl vypráven více jak dvě hodiny, přičemž každá druhá scéna je dost násilným způsobem natahována a zvratů je též dosti poskrovnu. To pak námět, herci (s Ken'ichim v čele), atmosféra (jen tak mimochodem - toto není komedie ani omylem) a kde co dalšího je naprosto k ničemu. Jaký je tedy verdikt? Vcelku příjemná, oku líbivá, ale nehorázně utahaná podívaná, která by přísnějším střihem získala o hvězdičku navíc (minimálně za mě). ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Je mi skoro líto dávat takové hodnocení, i přesto, ze to jsou lepší dvě hvězdičky. Ken'ichi byl sice jako obvykle ve své roli dobrý a celý příběh byl taktéž ucházející. Co však film pokazilo, byla hlavně jeho délka. Rozhodně nejsem proti účelně delším scénám, ale zde byla přehnaně dlouhá téměř každá druhá scéna a filmu to spíše uškodilo, než aby to navodilo správnou atmosféru. Co film však dotáhlo nenávratně ke dvěma hvězdičkám, byl konec. Celou dobu čekám, co z této téměř dvou a půl hodinové podívané bude, a ono to nakonec vypadá, jako by režisér už neměl sílu točit dál a prostě to utnul. Chápu, že to určitě bylo zamýšlené a mělo to význam, ale takový konec mě prostě zklamal. (PS: Žánr bych spíše označila za drama, jako komedie se to podle mého netváří ani trochu, i když je film takto označen jak zde, tak na imdb.) ~(2,1)~ ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama