Reklama

Reklama

Smrtící fachman

  • USA The Contractor (více)
Trailer

Elizabeth a Paul Chaseovi přemýšlejí o rekonstrukci bytu, ve kterém chce Liz pořádat vernisáž. Paul dostane od známého tip na jednu firmu, její stránky se mu líbí, a tak zavolá šéfovi firmy Javierovi a domluví se s ním. Javier poté začne dům rekonstruovat, ale ve chvílích, kdy je sám, prozkoumává Paulův počítač. Později odposlouchává i Paulův hovor s jeho známým, kterému děkuje, že mu Javiera doporučil. Jeho kamarád mu ale tvrdí, že o ničem neví, což Paula trochu překvapí. Javier si poté prohlíží fotky rodiny, které si tajně pořídil.

Paul večer řekne Liz, že koupil jejich dceři McKenzie koně. Liz se to nelíbí, ale víc jí vadí, že je Paul pořád v práci. Javier dál pokračuje v rekonstrukci a opět se připojí na počítač Chaseových. Snaží se Paula zdiskreditovat. Liz Javiera začne podezřívat poté, co ho nachytá v Paulově pracovně. Chce ho propustit, Paul souhlasí a Javiera vyhodí. Poté ho Javier fotí v kanceláři, když mu jeho sekretářka masíruje záda. Také Liz pošle falešné účty za obědy a falešné výpisy hovorů, aby Paula podezřívala. Javier pak propíchne Paulovi pneumatiku u auta a Liz zjistí, že se porouchal odpad. Je si jistá, že to udělal Javier schválně. Když volá na asociaci rekonstrukcí bytů, zjistí, že tam žádný Javier registrovaný není... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že tenhle film všechno prozradí už na začátku a je jasné, jak to celé dopadne. Jinak by to mohlo být i celkem zajímavé, protože Danny Trejo je pro zápornou roli naprosto dokonalý. Nemusí přece pořád hrát klaďáky, protože na ty záporáky má stejně lepší obličej. Jenže jak říkám, film snadno odhaluje svoje největší esa, jako kdyby si jich ani nevážil. Napětí se tak vytrácí, protože film jinak v naprosto ničem nevybočuje. Christina Cox je ale dost hezká na to, aby to aspoň trochu sama táhla. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo není superman a když má člověk 70 let, má sedět doma v křesle a luštit křížovky.. 48-58 mu tady věří jen ti co neví, že tady španělskej pendejo se narodil v roce 44 :D no a zatímco dvě hvězdy dostane napínavej thriller se slušnou atmosféru vydírání, na filmu není nic co by ho povedlo v oblasti dějové linky. 2z5 a snad ani na to běžné odpoledne/večer to není. Raději něco osvědčeného ;) ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Zedko s Trejem, kterej ani hlavní roli nemá, takže ještě větší totální bullshit, na kterej se koukalo velmi z těžka. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trejo toho magora zahrál solidně. Jinak tu není nic extra co by tento film pozvedlo aspoň do průměru. Slabej okoukanej thriller z předvídatelným dějem jakých jsou tucty. No jak jsem napsal Danny si to dal slušně a tak to za jeho výkon udržíme nakonec na dvou hvězdách. Jinak zbytečnost.25% ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

No být to točené v osmdesátých či devadesátých, tak takovoudle mdlou volovinu okořeněj aspoň tím, že by Trejo odsledoval domácí paničku při nějaké necudné scéně, jak se chystá třeba do vany. Jinak to byla pěkná blbost, nejdřív mu vyrazily pistoli a utekly a to byl chvíli mimo, podruhé už mimo nebyl a to mu pistol uzmula. Nebo ona zjistí, že manžel měl určitým způsobem podíl na smrti jeho syna a místo aby od té chvíle začla strážit vlastní dítě jako oko v hlavě, protože ta spojitost by snad napadla každého pitomce, dceru pustí do tramtárie a ještě se vydá na vlastní pěst zjistit něco o jeho minulosti. Notabene, co tím chtěla získat. :-) Nevyužitý potenciál filmu aspoň z 90 %. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama